Diverse

Karim, fiul timid al lui Ion Țiriac, pe jumătate egiptean, apariție publică rară. Mama s-a lăudat cu el

Karim, fiul timid al lui Ion Țiriac, pe jumătate egiptean, apariție publică rară. Mama s-a lăudat cu el

Se spune despre el că este timid și modest. Nu îi place să se afișeze nici măcar pe rețelele de socializare, comparativ cu frații săi, care sunt deosebit de activi din acest punct de vedere. El este al treilea fiu oficial al lui Ion Țiriac, după cum însuși tatăl recunoaște, în mod public.

Karim, fiul timid al lui Ion Țiriac, pe jumătate egiptean, apariție publică rară. Mama s-a lăudat cu el

Ion Ţiriac are 3 copii. Pe Ion Ion Ţiriac, care îl știm deja, Ioana Natalia şi pe Karim, ultimii doi fiind copiii miliardarului român cu Sophie Ayad, o jurnalistă din Egipt.

Mama sa, Sophie Ayad, este cea care a postat pe reţelele de socializare o imagine cu fiul său, în care acesta apare alături de o tânără superbă.

Ioana Natalia este deosebit de activă pe reţelele de socializare, nu acelaşi lucru se poate spune despre Karim. Acesta este o prezenţă discretă, care s-a ferit de apariţiile publice.

Fiul inegalabilului Ion Țiriac se află, acum, în Statele Unite. Karim Mihai Țiriac a preferat să studieze Științele Politice în America, la o Universitate din Massachusetts.

Karim îi seamănă leit lui Ion Ţiriac şi multă lume s-a convins de acest lucru când băiatul a venit în 2012 în România, la inaugurarea unui complex sportiv, scrie retetesivedete, într-un reportaj exclusiv, publicat cu ceva timp în urmă.

Karim Mihai Țiriac vorbește românește.  Asta pentru că atunci când era mic, tatăl lui i-a luat bonă româncă, tocmai ca să învețe limba pe linie paternă. Cu o mamă de altă naționalitate – jurnalista egipteană Sophie Ayad – și trăind în diverse țări, Țiriac a vrut ca toți copiii lui să nu își piardă rădăcinile. Așa că le-a dat prenume românești și i-a învățat și românește.

Cine este Sophie Ayad

Despre Sophie Ayad chiar Ion Țiriac a povestit, la un moment dat, că aceasta a fost marea lui dragoste. Ion Țiriac a trăit o poveste de dragoste într-adevăr frumoasă cu Sophie Ayad, jurnalistă de origine egipteană, după cum au scris și ziarele occidentale.

Deși are 52 de ani, femeia care are doi copii cu miliardarul român (Ioana și Karim) își ascunde vârsta și arată uluitor. Fostul mare jucător de tenis a avut o relație de nouă ani cu Sophie. Ea este recunoscută ca fiind vedetă în țara de origine. De altfel și Ioana, fiica lui Țiriac, îi calcă pe urmele mamei ei și este de o frumusețe rară.

Ion Țiriac și Sophie s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul român avea mai multe afaceri în Germania. Jurnalista a folosit mereu numai cuvinte de laudă la adresa celui care, pe 9 mai, anul acesta, a împlinit venerabila vârstă de 83 de ani.

Sophie Ayad şi Ion Ţiriac s-au cunoscut în 1994, pe când miliardarul român era rezident în Germania şi era proprietarul turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Sophie, care lucra pentru revista Bunte, era cu aproape 31 de ani mai tânără decât Ţiriac.

Mai în glumă, mai în serios, Ion Țiriac, într-un interviu acordat presei străine, a spus că are trei copiii oficiali și 30, neoficiali.

Am trei copii oficiali și 30 neoficiali. Cred că merită cu toții să aibă dreptul la aceeași parte (din avere – n.red.), a declarat Țiriac, titra rosario3.com, cu ceva timp în urmă.

Sunt puţine detalii despre Ioana Natalia Ţiriac, dar tânăra nu numai că uimeşte, dar aproape că și ”orbește” pe cei care o privesc, captați fiind de frumuseţea ei. Chiar magnatul s-a decis, la un moment dat, să vorbească despre fiica sa. El a recunoscut că mama acesteia este cea care s-a ocupat de fată. Mai mult, acesta spune că tânăra nu a fost crescută ca un copil de bani gata.

Bănuiesc că un copil norocos este cel care are posibilitatea în tinerețea lui să crească într-un mod logic și normal. Faptul că a învăţat că întotdeauna există cineva care are nevoie mai mult decât are ea de anumite lucruri, sau de lucrurile normale în viaţă, a învățat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că își face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine, şi cu maică-sa… nu e meritul meu absolut deloc”, a spus afaceristul, într-un interviu.

Foto: instagram (deschidere) retetesivedete (interior)