Showbiz

Kim acuzată! A distrus rochia emblematică a lui Marilyn Monroe

Kim acuzată! A distrus rochia emblematică a lui Marilyn Monroe
planetconcerns.com

Emblematica rochie a lui Marilyn Monroe a fost distrusă de Kim Kardashian.

Marilyn Monroe a purtat rochia strălucitoare pentru a-i cânta o serenadă președintelui de atunci John F. Kennedy la împlinirea a 45 de ani, în 1962, iar Kardashian a închiriat-o pentru Gala Met 2022,  citează mediaflux.ro

Cum au fost depistate defectele aduse rochiei?

Emblematica rochie, Jean Louis, a lui Marilyn Monroe, pe care Kim Kardashian a purtat-o ​​la Gala Met 2022 în data de 02 mai 2022, pare să prezinte semne de deteriorare. Aceste semne de deteriorare reies din fotografiile făcute publice pentru prima dată pe rețelele sociale de istoricul și colecționarul actriței Marilyn Monroe, Scott Fortner, care a comparat fotografiile făcute rochiei înainte și după ce aceasta a fost purtată de  Kim Kardashian.

Potrivit aceleiași surse citate, rochia lui Marilyn Monroe, pe care Kardashian a purtat-o ​​doar câteva minute în timp ce făcea fotografii pe covorul roșu al Gala Met înainte de a se schimba într-o replică, este expusă în prezent la Ripley’s Believe It or Not!, muzeu din Hollywood, California.

Istoricul și colecționarul Fortner a primit imaginile de la Chad Michael Morrisette, artistul vizual și directorul de creație care deține compania Oh Mannequin! și a colaborat cu Julien’s la o serie de licitații de celebrități, inclusiv evenimentul din anul 2016 în care Ripley’s a cumpărat celebra rochie pentru 4,81 milioane de dolari.

De pe rochia lui Marilyn Monroe lipsesc cristale și apar rupturi lângă fermoar

Reprezentanții Kardashian și Ripley încă nu au răspuns întrebărilor transmise de PEOPLE. La momentul la care rochia a fost returnată, Ripley a susținut că integritatea rochiei a fost păstrată intactă.

Morrisette a confirmat pentru celebra revistă că a mers să vadă rochia expusă la Ripley’s din Hollywood pe 12 iunie 2022, când a observat presupusele daune și a făcut fotografii și videoclipuri.

Din imaginile împărtășite de Morrisette, s-au constatat următoarele

  • rochiei, dintr-o țesătură delicată de sufleu de mătase, pare să lipsească cristale
  • pare să aibă câteva rupturi mici de-a lungul cusăturii fermoarului.