Lifestyle

Cele mai extravagante ținute de la Met Gala! Cât au costat accesoriile

Dua Lipa Met Gala Sursă foto People

Met Gala s-a desfășurat în data de 1 mai 2023. Evenimentul anual este considerat cel mai important prilej de scoatere în evidență a modei și, concomitent, a cauzelor caritabile. Gala este o strângere de fonduri pentru o aripă a Muzeului Metropolitan din New York și reunește celebrități din toate colțurile lumii. Tema de anul acesta a fost una comemorativă, la adresa iubitului creator de modă Karl Lagerfeld.

Dar, dincolo de tematici și de strângerea de fonduri, evenimentul este o paradă a modei și a controverselor. Anul trecut, Kim Kardashian a șocat atunci când a apărut într-o rochie care i-a aparținut regretatei Marilyn Monroe. Mai mult, fosta soție a lui Kanye West și-a decolorat părul brunet pentru a semăna cât mai mult cu actrița din Epoca de Aur a Hollywood-ului. Anul acesta, sprâncenele s-au ridicat mai degrabă pornind de la costurile exorbitante ale celor mai multe ținute. Cel mai șocant a fost, cu siguranță, diamantul pe care Dua Lipa l-a purtat la gât, accesorizând astfel o ținută vintage Chanel.

Prețuri exorbitante pentru Gala Met

Diamantul purtat de Dua Lipa valorează 10 milioane de dolari. Acesta se numește Lucinda Star Necklace, marca Tiffany & Co., și evocă stilul Tiffany Diamond, un diamant galben care surprinde prin dimensiunile sale. Nimeni nu a mai purtat acest colier înaintea cântăreței Dua Lipa, care a postat o serie de imagini în care numește diamantul „cel mai bun prieten”. Tot Tiffany & Co. a purtat și cuplul format din Gabrielle Union și Dwayne Wade.

Chiar dacă nu a fost cel mai costisitor accesoriu de pe covorul roșu, Lucinda Star Necklace a furat privirile tuturor. Aproape că am fi uitat că Priyanka Chopra Jonas, soția artistului Nick Jonas, a purtat la gât un colier care valorează 25 de milioane de dolari. Acesta este de asemenea prețul la care lănțișorul va fi licitat – evenimentul va avea loc la finalul acestei luni, conform informațiilor transmise de Fanatik.

Actrița Amanda Seyfried a fost de-a dreptul modestă comparativ cu aceste două vedete. Valoarea totală a accesoriilor ei se ridică la 75 de mii de dolari.

O gală mult mai veselă decât precedenta

Așa cum am menționat, anul 2022 a fost mult mai nefericit. În afara plângerilor privind nerespectarea temei din 2022, Gilded Age, care se referă la finalul de secol al XIX-lea, Kim Kardashian a provocat controverse atunci când s-a afișat în rochia lui Marilyn Monroe, pe care a reușit să o și deterioreze. În plus, presa și publicul au fost nemiloși față de faptul că fosta soție a lui Kanye West a ținut o „dietă-minune” pentru a intra în rochia răposatului star de cinema.

În 2023, protagoniștii au fost diamantul Duei Lipa și un… gândac. Apariția sa pe covorul roșu a fost numită în glumă „cel mai newyorkez lucru cu putință”. Din păcate, el a fost strivit accidental în timpul galei.