Diverse

La doar 25 de ani are 22 de copii. Și femeia nu se oprește aici

La doar 25 de ani are 22 de copii. Și femeia nu se oprește aici

Christina Ozturk a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 17 ani. Tânăra de 25 de ani e înnebunită după copii și a ajuns să aibă acum nu mai puțin de 22 de suflete. Dar susține că vrea să-i fie casa plină cu 80 de prunci.

„Sunt cu copiii tot timpul”

Christina i-a adus pe lume pe ceilalți bebeluși folosindu-se de ajutorul mamelor surogat. Potrivit informațiilor oferite de The Sun, femeia e căsătorită cu un milionar pe nume Galip, așa că nu duce problema banilor. „Am născut-o eu însămi pe fiica mea cea mare, Vika, acum șase ani. Restul copiilor sunt genetic ai noștri, dar au fost purtați de mame surogat”, a spus Christina.

Anul trecut, ea a declarat că-și dorește să aibă în total încă 105 copii și se pare că nu glumește. Cum e experiența cu atâtea suflete într-o casă? Ea nu se plânge și spune că se comportă ca orice mamă normală. „Sunt cu copiii tot timpul, fac toate lucrurile pe care le fac mamele în mod normal”, a afirmat tânăra.

Fiecare lucru pe care îl fac micuții este notat într-o agendă

Pentru că ar fi imposibil să se descurce singură cu atâția copii, Christina și soțul ei au angajat mai multe bune, care notează într-o agendă fiecare detaliu din viața micuților, care sunt cu adevărat fantastici. Și, în plus, dorm noapte de noapte între orele 20.00-06.00, perioadă în care toată lumea se relaxează.

A vrut să facă un copil pe an

Christina a apelat la mamele surogat, pentru că sănătatea nu i-a permis că nască un copil pe an, așa cum și-a dorit inițial. Așa că soții au cheltui 10.000 de dolari pentru a aduce pe lume fiecare copil. „ Clinica din Batumi alege mame surogat pentru noi și își asumă întreaga responsabilitate pentru proces. nu cunoaștem mamele surogat și nu avem contact direct cu acestea pentru a evita problemele după sarcină”, a mai spus Christina.

Soțul Christinei arestat pentru spălare de bani

Din păcate, în acest moment Christina are probleme, pentru că soțul a fost arestat în mai, pentru spălare de bani și acuzații de falsificare de documente.

„Mulți dintre voi ați observat că din cauza evenimentelor care s-au petrecut în familia noastră, mi-a devenit mai greu să mențin pagina. Este greu să vorbesc despre unele lucruri de zi cu zi sau despre bucurii când toate gândurile sunt departe și doar ocupate să aștepte ca soțul meu să se întoarcă la noi acasă. Sunt sigură că această zi va veni curând”, a mai spus tânăra.