Info Actual

Info Actual > Showbiz > Lacrimi și durere la „Ferma”. Despărțire neașteptată între George Burcea și Vivian Sposub
Showbiz

Lacrimi și durere la „Ferma”. Despărțire neașteptată între George Burcea și Vivian Sposub

Lacrimi și durere la „Ferma”. Despărțire neașteptată între George Burcea și Vivian Sposub

Lacrimi și durere la „Ferma”. Despărțire neașteptată între George Burcea și Vivian Sposub

Seară cu multe surprize în „Ferma”, de la Pro TV. Cu toate că a fost eliminată în urma duelului cu Anamaria Ababei, cel care a plecat a fost iubitul său, George Burcea. Actorul a avut parte de o accidentare la unul dintre dueluri, s-a menajat puţin timp, dar a continuat munca în fermă. Starea de sănătate nu-i mai permitea să-și desfășoare muncile în Fermă și, din moment ce Viviana a fost eliminată, Mihaela Rădulescu i-a pus să aleagă care dintre ei va pleca, până la urmă, acasă.

 

Și pentru că medicul i-a recomandat repaos total, pentru că doar aşa va scăpa de durerile groaznice de la spate, George a ales să o trimită pe Viviana în fermă, şi el să meargă acasă. A fost una dintre cele mai grele decizii pentru el, mulţi îl vedeau câştigătorul acestei ediţii.

George Burcea. „Nu sunt un om care se plânge”

În emisiunea exclusiv online Ferma. În Plus, Vali Bărbulescu a avut-o în platou pe Anisia Gafton, iar prin video a intrat în direct și George Burcea, concurentul care a părăsit aseară Ferma. Acesta a povestit emoționat despre experiențele trăite în cel mai îndrăgit realityshow al momentului.

„Nu sunt un om care se plânge. Durerea mi s-a tras de la acea oaie, pe care am cărat-o. În momentul în care am căzut în cap, la duel, durerea s-a amplificat. Aș repeta experiența asta de 100 de ori și aș învăța cum să ajung spre finală. Mi-a plăcut foarte mult, acum dacă aș fi în Fermă, aș face totul diferit. Ca strategie, aș aproba puțin diferit.

Am fost la trei doctori, cu toții mi-au recomandat să am repaus sau să mă retrag și să plec acasă. Puteam să rămân cu o durere cronică, pe care aș fi suportat-o toată viața. Ceea ce s-a întâmplat între mine și Viviana a fost pe bune. Ferma mi-a adus-o pe Viviana, nu am niciun regret. Îmi doresc ca relația noastră să se dezvolte mai mult”, a mărturisit acesta.