Diverse

Larisa Iordache, o antrenoare sexy. „Vreau să le învăț mai multe decât a fi sportive…”

Larisa Iordache, o antrenoare sexy. „Vreau să le învăț mai multe decât a fi sportive…”

Au trecut nouă luni de când Larisa Iordache s-a retras din competiții, dar nu a putut să renunțe la viața sportivă, devenind antrenor la CS Dinamo. Cum se simte fosta gimnastă în noua postură.

E într-o formă fizică excelentă și dornică să le transmită fetițelor pe care le antrenează tot ceea ce știe. Doar că noul rol o și surprinde de multe ori, Larisa rămânând de multe ori uimită de ceea ce pot gândi copiii în ziua de azi. Total diferit față de momentul în care ea făcea primii pași în gimnastică.

Încerc să le explic că vin la sală ca să muncească dacă vor să meargă la concurs

”Generațiile s-au schimbat foarte mult. Mentalitatea este schimbată și trebuie să ne adaptăm de la lună la lună. Copiii sunt foarte diferiți. Ceea ce am trăit eu e complet diferit față de ce se întâmplă în ziua de astăzi. Ce voiam eu e total diferit față de ce îți doresc copiii în ziua de astăzi.

Eu încerc să fiu, mai ales că sunt mai apropiată de vârstă de ele, prietenă cu ele, cu barieră, normal, pentru că sunt momente când vor să mă fraierească. E normal, așa-s copiii, și eu am fost așa și știu.

Încerc să le explic că vin la sală ca să muncească dacă vor să meargă la concurs și să se uite lumea cu plăcere la ele. Nu în fiecare zi îmi iese, poate uneori nu am răbdarea necesar, poate sunt alte probleme, dar încerc să fiu apropiată de ele”, a declarat Larisa Iordache, în podcastul ”Fair Play”.

”Vreau să le învăț să fie domnișoare”

Fiind apropiată de vârstă de elevele ei, Larisa spune că-și dorește să le învețe mult mai mult decât să fie niște sportive bune. Ea își dorește să le arate cum este viața cu adevărat. ”Vreau să le învăț mai multe decât a fi sportive, vreau să le învăț să fie oameni, să fie domnișoare, să se respecte, pentru că eu nu am fost învățată și poate mi-ar fi trebuit”, a transmis Larisa Iordache.

În cariera sa, Larisa a câștigat o medalie bronz la Jocurile Olimpice, cu echipa, în 2012, la Londra. De asemenea, mai are în palmares patru medalii la Campionatele Mondiale, două de argint şi două de bronz, dar și 16 medalii de Campionatele Europene, 7 de aur, 7 de argint şi 2 de bronz. Și nu în ultimul rând alte trei medalii la Jocurile Mondiale Universitare, două de aur şi una de bronz.

Sursă foto: digisport