Info Actual

Info Actual > Diverse > Legătura neștiută dintre Romica Jurca și fiul lui Nicolae Ceaușescu! Nimeni NU a bănuit ASTA
Diverse

Legătura neștiută dintre Romica Jurca și fiul lui Nicolae Ceaușescu! Nimeni NU a bănuit ASTA

Legătura neștiută dintre Romica Jurca și fiul lui Nicolae Ceaușescu! Nimeni NU a bănuit ASTA

Legătura neștiută dintre Romica Jurca și fiul lui Nicolae Ceaușescu! Nimeni NU a bănuit ASTA. Nicu Ceaușescu și cea mai cunoscută prezentatoare meteo din România au fost colegi la Facultatea de Fizică.

În cadrul unui interviu, Romica Jurca a vorbit deschis depre legătura cu fiul lui Nicolae Ceaușescu, despre care cei ce îl cunoșteau spuneau numai lucruri frumoase.

Legătura neștiută dintre Romica Jurca și fiul lui Nicolae Ceaușescu

„Pe Nicolae Ceausescu l-am vazut, in trecere, intr-o masina care-l ducea la aeroport. L-am vazut de mai multe ori si de aproape, pe platforma de la Magurele, pe Valentin Ceausescu, care lucra acolo si despre care cei care-l cunosteau spuneau lucruri bune. In schimb, l-am cunoscut, cat de cat, pe Nicu Ceausescu, eram colegi la Facultatea de Fizica, din cadrul Universitatii Bucuresti – eu eram in anul II, el, in anul V.

Romica Jurca: Era sociabil, ii placea sa se distreze si ii placea viata

In pauze, pe hol, ne cerea sa-i spunem bancuri cu “babacii” lui, iar noi ne faceam ca habar nu avem despre ce vorbeste, pentru ca nu stiam daca vrea intr-adevar sa le auda si sa se distreze pe seama lor sau ne provoaca. Atunci, ne spunea el unele, expirate fata de ce stiam noi. Si din nou, noi nu stiam daca sa radem sau sa fim seriosi…

Uneori, ramanea in camin dupa ore. Venea si batea pe la usi sa intrebe daca nu avem casetofon sau magnetofon, ca voia sa asculte muzica. La pozitia lui, nu era un increzut, cel putin, nu in relatiile cu colegii. Era sociabil, ii placea sa se distreze si ii placea viata, in general, din cate mi-am dat seama”, a marturisit Romica Jurca, potrivit StirileKanalD.