Lifestyle

Legendarul actor american Leslie Jordan a murit după ce s-a izbit cu BMW-ul de o clădire din Hollywood. Există o explicație

Legendarul actor american Leslie Jordan a murit după ce s-a izbit cu BMW-ul de o clădire din Hollywood. Există o explicație
Leslie Jordan Instagram

Leslie Jordan, legendarul actor care a jucat în nenumărate seriale de televiziune de succes, printre care Will & Grace, a murit într-un accident de mașină în Los Angeles.

Legendarul actor american Leslie Jordan a murit după ce s-a izbit cu BMW-ul de o clădire din Hollywood. Există o explicație. VIDEO

După cum a relatat publicația de știri despre celebrități, TMZ, legendarul actor Leslie Jordan a murit în dimineața zilei de luni, 24 octombrie 2022. Starul din ‘Will & Grace’, în vârstă de 67 de ani, ar fi fost implicat într-un accident de mașină, în Los Angeles, care s-a dovedit a fi fatal.

TMZ a relatat că surse din cadrul forțelor de ordine au informat că Jordan s-a izbit cu BMW-ul său de o clădire din Hollywood după ce ar fi suferit o „urgență medicală” în timp ce conducea mașina. Medicii care au ajuns la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa și au declarat decesul.

Leslie Jordan era cunoscut pentru rolurile din filme și seriale precum „Will & Grace”, „Hearts Afire”, „The Cool Kids”, „Call me Kat” sau „American Horror Story”.

Actorul a apărut într-o serie de emisiuni de televiziune de top de-a lungul carierei sale, având, de asemenea, roluri într-un număr mare de filme cunoscute.

Videoclipurile sale de comedie l-au transformat într-o senzație TikTok în timpul pandemiei, acumulând în același timp peste 5 milioane de urmăritori pe Instagram. Nu mai departe de ziua de duminică 23 octombrie a.c., Leslie a postat pe Instagram un videoclip în care apare cântând un imn.

Leslie Allen Jordan – 29 aprilie 1955 – 24 octombrie 2022 – a fost un actor, scriitor și cântăreț american. Este cunoscut mai ales pentru rolurile sale ca Lonnie Garr în serialul Hearts Afire (1993-1995), Beverly Leslie în Will & Grace (2001-2006, 2017-2020), pentru care a primit un Primetime Emmy Award pentru cel mai bun actor invitat într-un serial de comedie în 2006, mai multe personaje din franciza American Horror Story (2011-prezent), Sid în serialul The Cool Kids (2018-2019) și Phil în serialul Call Me Kat (2021-2023).

Una dintre cele mai cunoscute interpretări ale sale pe scenă a fost în Sordid Lives, unde l-a interpretat pe Earl „Brother Boy” Ingram, rol pe care l-a preluat pe marele ecran în popularul film cu același nume.