Info Actual

Info Actual > Diverse > Leguma care ține loc de antibiotic. Lidia Fecioru: AȘA se poate opri o infecție!
Diverse

Leguma care ține loc de antibiotic. Lidia Fecioru: AȘA se poate opri o infecție!

Leguma care ține loc de antibiotic. Lidia Fecioru: AȘA se poate opri o infecție!

Leguma care ține loc de antibiotic. Lidia Fecioru, bioenergoterapuet, a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse despre o rădăcinoasă cu proprități nebănuite pentru sănătate.

Invitata la Antena3, Lidia Fecioru a dezvaluit ca hreanul are un efect nebanuit pentru sanatate. Tine loc de antibiotic!

“Se dă hreanul pe răzătoarea măruntă, se bagă într-o sticlă de jumătate de litru și se adaugă vodcă. Și se face o mixtură. Se poate lua dacă ne dor dinții, e foarte bună de făcut gargară pentru că ține loc de antibiotic. De multe ori, așa se poate opri o infecție în cavitatea bucală.

Leguma care ține loc de antibiotic. Lidia Fecioru: Scoate sărurile din organism

Mai putem folosi frunzele de hrean, le înmuiem în apă caldă și le punem pe cap, pe genunchi. Ciupește puțin dar nu doare. Scoate sărurile din organism.

Rădăcina de hrean e foarte bună pentru cistite. Ceaiul se face astfel: o lingură de hrean ras se pune pentru un pahar de apă și se fierbe cinci minute la foc mic. Se acoperă și se lasă 10 minute, apoi se bea câte trei patru pahare pe zi în caz de cistită acută”, a spus Lidia Fecioru la Antena3.