Lifestyle

Liviu Guță acuzații incredibile. „Mara Bănică mi-a făcut manevră. Mi-a înscenat moartea”

Liviu Guță acuzații incredibile. „Mara Bănică mi-a făcut manevră. Mi-a înscenat moartea”

Liviu Guță acuzații incredibile. „Mara Bănică mi-a făcut manevră. Mi-a înscenat moartea”.

Liviu Guță spune că 12 iulie 2013 a fost declarat mort. Într-un video postat pe canalul său de Youtube manelistul explică cum s-a putut întâmpla o asemena absurditate și de unde a plecat acest zvon.

Liviu Guță susține că Mara Bănică are legătură cu anumite evenimente ce au avut loc în anul 2013, când toate televiziunile anunțau că artistul ar fi decedat în urma unui infarct.

„Mi-a bătut fosta soție în ușă să-mi spună că am murit. O sunase maică-șa să spună. Pe bune, am murit? Când dau drumul la televizor, era Mădălin Ionescu și spunea: a fost un băiat atât de bun… Nu-mi venea să cred. În momentul ăla am luat telefonul, el suna încontinuu, erau apeluri peste apeluri, am închis și i-am dat mesaj lui Mădălin, repede: vezi că nu am murit!

Mădălin ținea mereu telefonul în buzunarul de la piept. Au schimbat ei cumva cadrul și Mădălin Ionescu zice: dragii mei, chiar acum am primit mesaj, nu a murit Liviu. Mă uit după aia pe canalele de știri: breaking news, manelistul Liviu Guță a murit de infacrt, ieșind de la o sală… Pe bune, arăt eu a sală? Primeam mesaje de condoleanțe… știți ce nașpa suna? Știu cine mi-a făcut manevra…

Ulterior mi-a făcut și manevra cu Trașcă, făcătură! Mara Bănică mi-a făcut manevra, dragii mei, am aflat… Pentru că Mara Bănică era într-o gașcă cu cumătrul meu, care a botezat-o pe Maria, Tibi, Trașcă, Serghei Mizil, etc“, a povestit Liviu Guță.

Liviu Guță susține că cea de la care a plecat totul este Vica Blochina. Aceasta ar fi inventat bârfe despre manelist, pe care le-ar fi transmis ca fiind adevărate Marei Bănică.

„Să vă spun cum a început totul… Eram la o emisiune la Antena 2 și Vica Blochina m-a întrebat ce mașină are Tibi, cumătrul meu. Eu i-am zis că nu are nici o mașină, n-avea nici carnet pe vremea aia. Eu am fst sincer, ce trebuia să spun că are avion? Vica, ce-a făcut, s-a dus la Mara Bănică și i-a spus chestiile astea.

Că uite, că a zis că nu are mașină, nu are nu știu ce. Și vorbisem și de Mara Bănică, că și Vica, șmecheră, mi-a zis că n-o înghite deloc. Și eu i-am zis: eu n-am treabă cu Mara Bănică, e o prietenă, mai mergem la petreceri dar nu împreună că «fura curent» la televizor, că vezi Doamne, ea ar fi fost impresara mea. Niciodată! Minte… Oricum, nu și-au făcut numărul pentru că n-au reușit“, a mai spus manelistul.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *