Diverse

Locul de veci al Lisei Marie Presley este pregătit la casa Graceland din Memphis. Cauza oficială a morții nu e cunoscută încă

Locul de veci al Lisei Marie Presley este pregătit la casa Graceland din Memphis. Cauza oficială a morții nu e cunoscută încă

Pregătirile pentru amenajarea mormântului Lisei Marie Presley sunt în toi. Acesta va fi amplasat la Graceland, lângă celalalte rude ale sale și la doi pași de locul unde-și doarme somnul de veci Elvis. De asemenea, Lisa va sta alături de fiul său, Benjamin Keough, care s-a sinucis în 2020.

De la moartea vedetei fanii au venit să depună flori la poarta din față a domeniului, de aceea camerele de luat vederi de la Graceland funcționează 24 de ore din 24 și sunt îndreptate către mormântul fiicei lui Elvis.

Tatăl și bunica Lisei au murit tineri

În familia Lisei sunt mulți care au murit din cauza unor afecțiuni cardiace. Elvis s-a stins în anul 1977, la vârsta de 42 de ani, din cauza unei aritmii cardiace cu fibrilație ventriculară. E vorba de o afecțiune în care inima bate în mod anormal și apoi se oprește.

La 46 de ani a plecat la Domnul și bunica Lisei, Gladys Love Presley, ca urmare a unei insuficiențe cardiace, iar bunicul ei, Vernon Elvis Presley, a murit la 63 de ani din cauza unui stop cardiac.

Slujba va fi deschisă publicului

Până în acest moment nu se știe cine va vorbi la slujbă, însă oricine dorește poate veni să fie lângă Lisa Marie Presley, pe ultimul său drum. “În loc de flori, familia îi încurajează pe toți cei care doresc să trimită ceva să o facă sub forma unei donații către The Elvis Presley Charitable Foundation”, se arată pe site-ul Graceland.

Familia nu a vrut să fie resuscitată

Lisa a murit pe data de 12 ianuarie, după ce a suferit un al doilea stop cardiac în timp ce se afla pe patul de spital. Din motive necunoscute, familia nu a vrut să fie resuscitată. Unicul copil al lui Elvis și Priscilla Presley, Lisa a fost transportată de urgență la spital joi dimineață, după ce a fost găsită de menajera sa prăbușită în interiorul casei sale din Calabasas.

Paramedicii ajunși la domiciliul ei au reușit să o resusciteze și și-a recăpătat pulsul, dar la sosirea la spital era în moarte cerebrală, a relatat vineri TMZ. Familia s-a grăbit să ajungă la căpătâiul ei, unde se afla în comă indusă și era conectată la aparate.

„A fost cea mai iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”

„Cu inima strânsă trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit. A fost cea mai pasională, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a declarat Priscilla Presley într-un comunicat joi seara.

Ea s-a aflat la căpătâiul fiicei sale când și-a dat ultima suflare. Fostul soț, Danny Keough alătături de care locuia, s-a întors acasă la scurt timp după ce aceasta s-a prăbușit și a efectuat manevre de resuscitare până la sosirea paramedicilor. Keough este tatăl actriței Riley, în vârstă de 33 de ani, și al fiului Benjamin, care s-a sinucis în iulie 2020, la vârsta de 27 de ani.

Cu două zile înainte de a trece la cele veșnice, Lisa a fost prezentă la Globurile de Aur pentru a sărbători premiul de cel mai bun actor acordat lui Austin Butler pentru interpretarea tatălui său. În timpul discurului actorului, Lisa a izbucnit în lacrimi.

Potrivit afirmațiilor fostei sale consiliere, Karen De La Carriere, cunoscută și ca „Regina Scientologiei”, 35 de ani fiica lui Elvis a încercat să fie vindecată de scientologie. Comunicarea despre cauza morții Lisei a fost deocamdată amânată.