Info Actual > Showbiz > Lora a demisionat de la PRO TV! Care este INCREDIBILUL motiv
Showbiz

Lora a demisionat de la PRO TV! Care este INCREDIBILUL motiv

Lora a demisionat de la PRO TV! Care este INCREDIBILUL motiv

Lora, artista care a înlocuit-o pe Adela Popescu a Vorbește Lumea și-a dat demisia. Vedeta a mărturisit și motivul acestei decizii.

Lora a demisionat de la PRO TV! Care este INCREDIBILUL motiv

Lora nu va mai fi coprezentator al emisiunii Vorbeşte lumea de la Pro TV. Anunțul a fost făcut chiar de artistă, la finalul emisiunii de astăzi, 11 iunie 2021.

„Au reînceput evenimentele și petrec tot mai mult timp în studio pentru a înregistra piese noi. Astfel, sunt nevoită să plec din familia „Vorbește lumea”, care m-a primit cu atâta drag, iar eu mă voi dedica muzicii”, a fost anunțul scurt al Lorei la Pro TV.

Cine va fi noul coprezentator

Cove a mărturisit că de luni va avea un nou coprezentator, dar nu a dezvăluit despre cine este vorba. Emisiunea mai are o lună până la vacanță, apoi postul TV va difuza pe intervalul orar 10:30 – 13:00 Best of Vorbește lumea.

Mesajul Lorei de rămas bun

Lora le-a transmis fanilor ei un mesaj de adio, pentru a arăta că nu a existat niciun conflict între ea și PRO TV.

”Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor:

Mulțumesc!

A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbește Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, a declarat Lora, potrivit România TV.