Actual

Ludovic Orban și Florin Cîțu, luptă la şefia PNL! Mugur Ciuvică: Doi politicieni absolut mediocrii

Ludovic Orban și Florin Cîțu, luptă la şefia PNL! Mugur Ciuvică: Doi politicieni absolut mediocrii

Ludovic Orban și Florin Cîțu, luptă la şefia PNL! Mugur Ciuvică este de părere că pe cetățenii României nu îi interesează care dintre cei doi politicieni va câștiga ”lupta”.

Analistul politic Bogdan Chirieac l-a întrebat pe Mugur Ciuvică ce crede că se va întâmpla cu șefia PNL, după Congresul PNL, în contextul în care Klaus Iohannis a părut nemulțumit de Ludovic Orban, președinte al PNL, ieri, la declarații, pentru faptul că nu i-a dat afară pe Costel Alexe și Mihai Chirica.

PNL trebuie să facă ceva cu cei doi penali!

„Văd și eu că se agită unii, că Orban, că, Cîțu, că a zis Iohannis nu știu ce. Acum pe bune! M-am uitat și eu la conferința de presă de ieri, a fost foarte plictisitoare. Se încearcă așa să se ia din plictis câteva chestii din care să se facă știri, cum că e supărat pe Stelian Ion, că e supărat pe Orban… dar nu a zis ceva de Orban. A zis că PNL trebuie să facă ceva cu cei doi penali!

Pe cetățeni îi doare fix în cot de lupta dintre Cîțu și Orban

Congresul PNL-ului nu știm când o să se desfășoare, dacă o să fie un Congres. Eu îmi cam bag mâna în foc că pe cetățeni îi doare fix în cot de lupta dintre Cîțu și Orban din PNL. Credeți că e important, acum pe bune, pentru România, pentru cetățenii României, dacă partidul ăsta o să fie condus în continuare de Orban sau o să fie de Cîțu? Ce diferența e? Ce importanță are?

Doi politicieni absolut mediocrii

Sunt doi politicieni absolut mediocrii. Aici e un pic în plus la Orban. El e mediocru, Cîțu e sub-mediocru. Nu o să spună nimic, nu o să schimbe nimic. Cu Cîțu, cu Orban, cu Gorghiu, cu cine mai vreți, ce contează cine conduce partidul ăsta?!”, a spus Mugur Ciuvică, la DC NEWS, în emisiunea „Miercurea Neagră”, potrivit DC News.