Lifestyle

Luna MAI aduce dezastrul pentru o zodie. Astrolog: Trebuie să fiți puternici!

Luna MAI aduce dezastrul pentru o zodie. Astrolog: Trebuie să fiți puternici!

Luna MAI aduce dezastrul pentru o zodie. Daniela Simulescu, astrolog, a mărturisit că o zodie este pusă la grele încercări în perioada următoare.

„Două aspecte importante: Luna nouă în Taur, banii…vrem, nu vrem, ăștia învârt lumea. Aveți grijă, săptămâna aceasta, ce achiziții vreți să faceți, ce investiții, unde duceți banii, pentru că Luna nouă este conjunctă acolo cu Lilith. S-ar putea să faceți o cheltuială doar de dragul de a o face. (…) Undeva o să fie o mică dezamăgire, de aceea, recomandarea astrelor ar fi să gestionați diferit cheltuielile, în aceste zile. Să stați cu voi și să vă gândiți: eu cumpăr imaginea sau cumpăr produsul? Cumpăr ce-mi face mie bine sau cumpăr o impresie? Să nu aveți o obsesie, mai ales dacă ați strâns niște bani…nu mai bine vă gândiți voi de două ori înainte de a cumpăra ceva? Mai dați-vă puțin timp.

Trebuie să fiți puternici, însă Marte în Rac vă destabilizează emoțional

Luna MAI aduce dezastrul pentru o zodie. Luna asta nouă în Taur este bună pentru cheltuieli, pentru a face bani, e bună pentru negocieri, pentru a face mai mulți bani. O să aveți curaj aici, nu o să vă mai fie frică. Deci, aveți grijă la bani! Trebuie să fiți puternici, însă Marte în Rac vă destabilizează emoțional, însă Jupiter intră în Pești, este un moment nemaipomenit spre vindecare. Însă nu vă izolați. Din mai până în iulie, o să aveți tendința să vă izolați puțin mai mult.”, sunt previziunile astrale pentru nativii Berbec, spuse de astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu.