Măceșele sunt fructe de pădure, care, deși sunt ușor de găsit și au numeroase beneficii, nu sunt foarte des folosite. Măceşele pot fi folosite cu succes în mai multe reţete alimentare, printre care sosuri, dulceţuri, ulei şi chiar şi în prepararea vinului. Iată câteva moduri în care pot fi preparate măceșele.
Ingrediente
Mod de preparare
Ingrediente
Mod de preparare
Ingrediente
Mod de preparare
Fructele de măceșe se spală bine, se curăță de semințe și de perisori, se lasă la uscat și apoi se transformă în pulbere.
Aceasta se amestecă cu miere în proporția: două lingurițe de pulbere de măceșe la o linguriță de miere.
Amestecul se ia dimineața, pe stomacul gol, și are efecte energizante, crește imunitatea (prin conținutul de vitamina C) și ajută la combaterea viermilor intestinali.
Sursa info: libertatea.ro
Conform estimărilor GPeC, ARMO și ale principalilor actori din sector, valoarea comerțului electronic din România…
Guvernul a hotărât să mărească salariile pentru angajații nemulțumiți, inclusiv pentru cei care lucrează în…
Conform ultimului raport al Comisiei Europene, economia României este estimată să crească cu 3,3% în…
Potrivit directorului ANM, Elena Mateescu, se prognozează că temperaturile vor înregistra o creștere în zilele…
Noua lege a pensiilor aduce schimbări semnificative în recalcularea pensiilor. Sunt vizați în special pensionarii…
MAE a emis o atenționare pentru călătorii români care se îndreaptă către Franța, cu referire…
This website uses cookies.