Diverse

Mama artistului Culiță Sterp a aflat lucruri noi despre hoții care le-au furat seiful cu sute de mii de euro

Mama artistului Culiță Sterp a aflat lucruri noi despre hoții care le-au furat seiful cu sute de mii de euro

Să se fi spart casa lui Culiță și a mamaei sale, Geta Sterp, la pont? Deocamdată nimeni nu știe adevărul, însă sora artistului e de părere că cine a intrat în casă și le-a sustras banii a știut că toată lumea era plecată.

Mai mult, Geta spune că hoții erau informați de locul unde se află seiful cu bani. Ea crede acest lucru, pentru că în casă mai erau 10.000 de euro de care nu s-a atins nimeni.

„Doamne îi pun aici, dacă ar fi să umble cineva la seif i-ar lua și pe ăștia, de ce îi pun în același loc?”

„A doua zi să vedem că erau deranjate și celelalte două camere, haine trase de prin dulapuri și scormonit peste tot, dar ce credeți, hoții au știu de seif, eu am zis că au tras haine de prin dulap și au căutat doar așa, ca să inducă în eroare.

Înainte să plec, Doamne, a avut mama o cutie cu o sumă de bani, destul de mulți, cam în jur de 10.000 de euro, i-a avut sub pat, unde dormea ea.

Eu i-am luat de acolo și i-am pus deasupra la seif, înveliți de ceva și parcă m-am gândit așa, dar cumva zâmbind, Doamne îi pun aici, dacă ar fi să umble cineva la seif i-ar lua și pe ăștia, de ce îi pun în același loc?

„Au căutat la mișto, mă gândesc eu, din moment ce nu au luat nimic”

Dar cumva așa mi-a trecut prin cap. Deci ăia erau neatinși, am mai avut eu o poșetă în dulap, unde dorm eu, era trasă pe jos poșeta, haine trase de prin dulap, dar nici măcar nu era umblat în ea, au căutat la mișto, mă gândesc eu, din moment ce nu au luat nimic”, a mărturisit Geta Sterp, potrivit Wowbiz.

Cât privește derularea anchetei, probabil că familia Sterp are mult timp de așteptat până se vor găsi vinovații. Până acum anchetatorii au găsit un ADN la locul faptei, dar nu se știe al cui este. Pentru a rezolva problema cât mai repede cu putință, cu ceva timp în urmă Culiță Sterp a făcut un video și a promis 25.000 de euro celui sau celei care îl ajută cu informații.

Sursă foto: fanatik