Info Actual

Info Actual > Diverse > Mama lui Neymar, iubit mai tanar ca fiul sau! Imaginea care a socat intreaga lume
Diverse

Mama lui Neymar, iubit mai tanar ca fiul sau! Imaginea care a socat intreaga lume

Mama lui Neymar, iubit mai tanar ca fiul sau! Imaginea care a socat intreaga lume

Mama lui Neymar intinereste de la o zi la alta! Femeia are un iubit care este mai tanar ca fiul sau. Imaginea cu cei doi a socat intreaga lume!

Mama lui Neymar, starul Brazilian al lui PSG, are o relație cu un fotomodel bisexual, susțin mai multe publicații braziliene. Tiago Ramos, tânărul fotomodel de 22 de ani cu care este mama lui Neymar ar fi avut o relație chiar cu bucătarul fotbalistului.

În urmă cu puțin timp, Nadine Goncalves, 52 de ani, mama cunoscutului fotbalist a făcut publică relația pe care o are cu tânărul Tiago Ramos, iar acest lucru a dus la dezvăluirea unor informații despre trecutul acestuia.

Potrivit publicațiilor braziliene Extra și Lance, Tiago Ramos ar fi avut, mai multe relații, în trecut, cu influencerul Carlinhos Maia, 28 de ani, cu manechinul Irinaldo Oliver, 35 de ani, cu terapeutul Hans Madrid, 25 de ani, și cu omul de afaceri Raphael Stemberg, 32 de ani.

Irinaldo Oliver a și povestit presei despre idila pe care a avut-o cu Tiago între 2017 și 2018

Manechinul a povestit că lui Tiago i-au plăcut întotdeauna bărbații, dar și femeile, având preferință pentru cele mai în vârstă.

Printre cei care au avut o relație cu Tiago Ramos s-ar afla, potrivit publicației Lance, și bucătarul lui Neymar, Mauro.

Thiago Ramos are 22 de ani şi este practicant al jocurilor pe calculator, făcând parte din 4K Easy, una dintre cele mai puternice echipe de eSports din Brazilia, potrivit EVZ.

Mama lui Neymar, iubit mai tanar ca fiul sau!

View this post on Instagram

Inexplicável ❤️

A post shared by Tiago Ramos (@tiagoramoss) on