Lifestyle

Mama Luizei Melencu a spus adevarul! Cine i-a smuls fiica de langa ea

Mama Luizei Melencu a spus adevarul! Femeia a revenit cu acuzatii grave la adresa sistemului romanesc, care nici pana in momentul de fata nu au reusit sa ii gaseasca copila.

Intr-un mesaj aparut pe pagina sa de socializare, femeia a rupt tacerea si a dezvaluit cine i-a smuls fiica de langa ea.

Monica Melencu acuză faptul că autoritățile nu au reușit să îi găsească fiica nici până acum, arătând că ea încă mai speră să o revadă.

”Doamne, ascultă aceste versuri și îndură-te de viața copiilor noștri și pedepsește acest sistem corupt care ne-a smuls copiii de lângă noi. Dacă era copilul uneia din persoanele care a instrumentat acest caz îl găseau imediat.

Doamne, îndrumă-ne tu copiii să găsească o cale să scape. Luiza și Alexandra, o țară întreagă vă așteaptă, noi sperăm până la ultima forță!”, a scris mama Luizei Melencu pe Facebook, potrivit Capital.

Procurorii se află in impas

În context, trebuie precizat faptul că ancheta procurorilor a fost dată peste cap după ce Gheorghe Dincă a mărturisit că este nevinovat și că nu le-a ucis pe cele două adolescente.