Actual

Tragedie în Giurgiu, după ce mama unei românce a aflat că fiica și nepotul au fost împușcați la Ankara de ginerele turc

Tragedie în Giurgiu, după ce mama unei românce a aflat că fiica și nepotul au fost împușcați la Ankara de ginerele turc

UpDate. Au apărut mai multe informații despre dubla crimă comisă de un polițist din Turcia, victime fiind soția și unul din băieții săi.

Marți seara, 14 iunie, a avut loc nenorocirea în grădina casei din regiunea Batman, în care locuiau soții Luiza și Hayri și cei doi fii ai lor, scrie presa locală.  Polițistul Hayri, nu se știe clar din ce motive, a acționat într-o criză de nervi și a tras cu arma în soție și în băiatului cel mare, Tunahan, care a încercat să-și apere mama.

Fiul cel mic, Omer, s-a refugiat la un membru al familiei tatălui său.

La o zi după tragedie, miercuri, cei trei au fost înmormântați, conform tradiției musulmane.

Tragedie în Giurgiu. Un polițist turc și-a împușcat soția și fiul, în plină stradă

O femeie și fiul acesteia, de numai 18 ani, originari din Giurgiu, au fost împușcați în casa lor din Ankara.  Autor este soțul româncei, un turc, polițist la Ankara. Familia era stabilită acolo de circa 20 de ani.

Imediat după ce i-a împușcat pe cei doi, autorul faptei abdominabile s-a sinucis, cu aceeași armă ce o avea în dotare. Din primele informații de la fața locului, anunțate de RTV, acesta era angajat ca polițist.

La Giurgiu, orașul în care locuiesc rudele femeii, este o adevărată tragedie, după ce au aflat vestea și au văzut șocantele imagini de la televizor, când cele două victime împușcate erau reuscitate de către cadre medicale. Mama Luizei e distrusă. Ea a mai pierdut un băiat, în urmă cu doi ani, iar felul în care a murit fiica și nepotul ei, precum și faptul că au fost înmormântați rapid, au doborât-o.

Totodată, deocamdată știu că fiul acestuia a dat examenul de bacalaureat, urmând a se înscrie, mai departe, la facultate. Tânărul a intervenit în cearta iscată între tatăl și mama lui, în momentul în care femeia era agresată chiar în fața lui, având dorința de a-i lua apărarea și de o proteja pe cea care i-a dat viață.