Diverse

Manelistul Dan Bursuc e liniștit după declarațiile date procurorilor. „Băieții ăștia ar fi suspecți…”

Manelistul Dan Bursuc e liniștit după declarațiile date procurorilor. „Băieții ăștia ar fi suspecți…”

Mai mulți maneliști au fost duși la audieri în urma unor acuzații că ar fi încasat în perioada pandemiei, în mod fraudulos, bani de la stat. Dan Bursuc și Cristi Dules au fost chemați în calitate de martori, la fel și Maria Buză și membrii trupei Mandinga, în timp ce Dan Armeanca este suspect.

Dan Armanca nu s-a prezentat în fața procurorilor și nu există informații despre el.

În urmă cu doar câteva ore, polițiștii au făcut mai multe percheziții acasă la maneliști cunoscuți, implicați într-un proces. Dan Bursuc a dat acum primele declarații privind situația în care se află. Cunoscutul impresar pare foarte liniștit și susține că a fost chemat să spună ce știe, fiind șef de orchestră.

„Eu nu sunt afectat, nu sunt în măsură, nu sunt băgat în situația asta”

„Băieții ăștia ar fi suspecți, legat de indemnizațiile din timpul pandemiei. Am spus ce am știut. Eu nu sunt afectat, nu sunt în măsură, nu sunt băgat în situația asta.

 

În calitate de martor al formației a trebuit să le spun despre ce este vorba, fiind șeful de orchestră, patronul societății.”, a declarat Dan Bursuc pentru Antena Stars.

Declarații a dat și un alt impresar cunoscut, Ovidiu DeSanto, care după ce a ieșit de la audieri, era negru de supărare, potrivit surselor Antena Stars.

Elis Armeanca spune că polițiștii au intrat peste copii, în casă

Băiatul lui Dan Armeanca, Elis (foto), susține că mascații au intrat în casă în momentul în care el era la cântare și au percheziționat locuința. Artistul susține că va reveni în scurt timp cu alte informații.

În ceea ce-l privește pe Cristi Dules, artistul a declarat că i-a fost percheziționată firma, însă nu știe care să fie motivul.

Cei care au fost percheziționați de polițiștii din Ilfov și procurorii Parchetului Buftea sunt suspecți de înșelăciune, tentativă de înșelăciune, dar și fals în declarații și fals în înscrisuri sub semnătură privată, spune un document al poliției. Suma încasată de maneliști se ridică la peste un milion de lei, din care prejudiciul cauzat este de 553.792 de lei.