Social

Marcel Vela: „Nu toți eroii poartă pelerină!” Unii poartă mască

Marcel Vela: „Nu toți eroii poartă pelerină!” Unii poartă mască

Marcel Vela: „Nu toți eroii poartă pelerină!” Unii poartă mască.

Inspirat de o fotografie pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook, ministrul Afacerilor Interne a ținut să aducă un omagiu colegilor săi. Acesta a transmis un mesaj despre munca angajaților MAI, în lupta împotriva COVID-19.

Marcel Vela: „Nu toți eroii poartă pelerină!” Unii poartă mască

„Nu toți eroii poartă pelerină! Așa s-ar traduce considerația adusă, în aceste zile, personalului medical care se luptă de atâta timp cu neprevăzutul Covid-19.
Alături de ei, sunt și colegii mei din MAI.
Ei își fac datoria și chiar dacă nu se află în spitale, încearcă să reducă riscul de îmbolnăvire. Vreau să le mulțumesc și să le transmit că, pentru mine și ei sunt eroi.
Este greu, s-au adunat foarte multe frustrări, neajunsuri, dar nu avem cum să depășim această perioadă fără efortul nostru colectiv.
Protejându-ne pe noi ,îi protejăm și pe ceilalți. Haideți, cu TOȚII, să fim eroi pentru eroii noștri!#SuntemEchipă”, este mesajul ministrului de Interne.
MEET THE PARENTS/MEET THE FOCKERS Blu-ray Review | Parental control apps,  Social media network, Job application
Marcel Vela este cunoscut pentru mesajele nonconformiste. Acesta a transmis, în urmă cu ceva timp, un mesaj prin care făcea referire la o replică dintr-un film, al celebrului actor, Robert de Niro, „I am watching you” („Sunt cu ochii pe tine”, n.e.).

vela suntem cu ochii pe voi - facebook