Lifestyle

Mario Iorgulescu, condamnat la închisoare! Pentru ce este acuzat fiului președintelui LPF

Mario Iorgulescu, condamnat la închisoare! Pentru ce este acuzat fiului președintelui LPF

Astăzi, 9 aprilie 2021, fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu, Mario Iorgulescu, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare. Tânărul este acuzat de ”comiterea infracţiunii de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal” a unui bărbat.

„În temeiul art.48, alin.1, Cod penal, raportat la art.205, alin.1, Cod penal, condamnă pe inculpatul Iorgulescu Gino-Mario la pedeapsa de 3 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal, în varianta simplă, împotriva persoanei vătămate Vlăsceanu Dragoş-Ionuţ”, a informat Curtea de Apel București.

Mario Iorgulescu are interdicția de a se apropia de victimă la o distanţă mai mică de 100 metri

Decizia CAB este definitivă.

Fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu, a fost acuzat în anul 2018 că a sechestrat un bărbat împreună cu 3 complici, și ar fi încercat prin violență, să îl determine să-și retragă plângerea penală depusă într-un dosar, conform Gazetei Sporturilor.

Inițial, Mario Iorgulescu a fost pus sub control judiciar de către Judecătoria Sectorului 3, dar procurorii au făcut apel, iar Tribunalul București a decis ca fiul șefului LPF să primească mandat de arest preventiv.

Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF fusese achitat de către Judecătoria Sectorului 3.

În timp ce era cercetat pentru uciderea unei persoane într-un accident rutier, Mario Iorgulescu a plecat în Italia, pentru tratamente medicale. Arestat în lipsă, el a sesizat CCR cu trei excepţii de neconstituţionalitate, reclamând că i se încalcă drepturile, inclusiv cel la un proces echitabil, potrivit Libertatea.