Info Actual

Info Actual > Showbiz > Maurice Munteanu, la capătul puterilor. „A murit! Acum sunteți mulțumiți?”
Showbiz

Maurice Munteanu, la capătul puterilor. „A murit! Acum sunteți mulțumiți?”

Maurice Munteanu, la capătul puterilor. „A murit! Acum sunteți mulțumiți?”

Maurice Munteanu, la capătul puterilor. „A murit! Acum sunteți mulțumiți?”

Fanii emisiunii „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, au observat că de ceva timp, Maurice Munteanu vine la filmări însoțit de noua sa iubire. Este vorba de un cățel, ep nume Jean, care este încă puiuț și este purtat numai în brațele juratului.

Cunoscut drept un mare iubitor de animale, Maurice Munteanu a mărturisit pe pagina sa de Facebook problema cu care se confruntă de când l-a prezentat public pe Jean. Toată lumea îl întreabă unde este celălalt cățel, care devenise un fel de mascotă a emisiunii de pe Kanal D. Este vorba de Victor, cățelul pe care Maurice Munteanu îl aducea constant pe platourile de filmare.

Sătul de indiscreția oamenilor, juratul de la „Bravo, ai stil!” a postat pe contul său de Facebook un measaj în care a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, cu Victor.

„”V-ați schimbat cățelul?” – una dintre miile (nu exagerez) de întrebări idioate, pe care le primesc zilnic, de când în viața mea a apărut Jean. Această lipsă totală de discreție mă scârbește. Nu, nu mi-am schimbat cățelul. Victor a murit! Acum sunteți mulțumiți?

Din moment ce îl postam constant, iar de la un moment dat am început să îl postez pe Jean, cam ce credeați că am făcut cu el? Că l-am vândut, că l-am împăiat? Oh, și nu aș fi scris dacă nu aș fi primit întrebările și de la persoane pe care le consideram civilizate. Ei bine, nu sunt civilizate. Asta ca să fiu politicos, deși n-ar trebui”, a fost mesajul lui Maurice Munteanu.