Lifestyle

Medicul lui Elvis Presley rupe tacerea: „Eu l-am omorat!”

Medicul lui Elvis Presley rupe tacerea

Medicul lui Elvis Presley rupe tacerea! George Nichopoulos nu a putut să moară până ce nu a mărturisit că l-a omorât și ar fi mărturisit pe patul de moarte: “Eu l-am ucis pe Elvis Presley!”

O sursă apropiată a făcut recent dezvăluirea pentru publicaţia americană “National Enquirer”.

La peste 40 de ani de la decesul lui Elvis Presley, s-a aflat adevarul despre moartea Regelui Rock-n-Roll, scrie kanald.ro.

Elvis Presley a murit pe 16 august 1977, cauza oficiala a decesului fiind infarct miocardic. Regele Rock-n-Roll-ului era supraponderal si suferea de numeroase afecțiuni.

Pe patul de moarte, la 88 de ani, medicul personal al lui Elvis Presley a recunoscut, însă, că el este de vină pentru decesul prematur al starului rock, la numai 42 de ani.

Medicul lui Elvis Presley rupe tacerea: „Eu l-am omorat!”

“Eu l-am omorât pe Elvis Presley!”, a spus medicul George Nichopoulos, pe patul de moarte.

In timpul vietii, George Nichopoulos a negat constant ca i-a prescris lui Elvis Presley altceva decat vitamine. Pe patul de moarte el a recunosct ca se face vinovat de moartea Regelui Rock-n-Roll.

La autopsie, in corpul lui Elvis Presley s-au gasit 14 substante interzise, printre care codeina, morfina, valium, nembutal, butabarbital. Acestea proveneau de la medicamentele pe care Nichopoulos i le administra. Nu mai putin de 10.000 de pastile ucigase i-a dat medicul lui Elvis Presley intr-un singur an inainte de decesul starului rock! Regele Rock-n-roll-ului cantarea 130 de kilograme atunci cand a murit.

George Nichopoulos a pompat in Elvis Presley numeroase calmante, somnifere, medicamente pentru hipertensiune, intestin iritabil, dureri reumatice, glaucom si constipatie. Din cauza substantelor periculoase din pilule, Regele Rock-n-roll devenise un cadavru viu, potrivit historia.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *