Diverse

Meghan Markel, eliminată din lista de invitați la nuntă ca să nu-i fie comparat fundul cu al miresei

Meghan Markel, eliminată din lista de invitați la nuntă ca să nu-i fie comparat fundul cu al miresei

De-a lungul timpului, celebritățile au reușit să țină bine ascunse momentele piperate de la propriile evenimente, unde au fost protagoniști de prim rang sau simpli spectatori în public. Numai că unele momente, mai devreme sau mai târziu, sunt date publicității. Acesta este și cazul prezentat în paginile Mirror, cu referire la o carte, nou editată, unde apar detalii de nimeni știute.

Meghan putea „umbri” nunta lui Pippa, motiv pentru care a fost eliminată din listă

Abia acum au apărut detalii de-a dreptul savuroase de la nunta dintre Pippa Middleton, sora ducesei Cambridge, Kate Middleton, și James Matthews, un binecunoscut manager de fonduri de investiții, milionar, ceremonie care a avut loc în 2017.

Într-un context de poveste, aproape ”regală”, cei doi copii ai lui Kate și William au fost și ei prezenți, luându-și rolul cu deplină seriozitate, prințul George fiind paj și Prințesa Charlotte, domnișoară de onoare. Kate nu avea cum să lipsească de la nunta surorii sale, alături de soțul ei, prințul William și de copiii lor, scrie Capital, citând Mirror.

Conform tabloidului The Mirror, sora mai mică a Ducesei de Cambridge s-a lovit de o problemă când a venit vorba de Harry și Meghan Markle, aceasta din urmă, la acea vreme, fiind doar iubita Prințului.

Prin urmare, atunci când a fost vorba de a-l invita pe prințul Harry și pe iubita sa de la acea vreme, Meghan Markle, au început să apară problemele. Asta pentru că relația celor doi, pe care reușiseră cu succes să o țină secretă timp de cinci luni, era deja pe prima pagină a ziarelor, iar fanii regali erau disperați să vadă noul cuplu, arată The Mirror. 

Exact în dimineața nunții, un tabloid britanic a făcut greșeala de a compara fundul lui Pippa cu cel al Meghan, iar acest lucru a fost picătura care a umplut paharul proaspetei mirese.

Meghan plănuia să participe la ceremonie, după cum au scris în cartea lor ,”Finding Freedom”, scriitorii Omid Scobie și Carolyn Durand. Viitoarea soție a prințului Harry, și-ar fi cumpărat chiar și o ținută nouă și o pălărie specială, dar, cu toate acestea, în ultima clipă s-a luat decizia ca ea să nu participe la nuntă. Autorii cărții susțin că Pippa și mama sa, Carole, s-au temut că prezența lui Meghan ar putea „umbri evenimentul principal”. „Ținuta de biserică a lui Meghan și pălăria creată de Philip Treacy urmau să fie purtate altă dată”, adaugă autorii.

Pentru că la o nuntă dorința miresei este ”lege”, prințul Harry a fost nevoit să meargă neînsoțit la biserică. Aceste eveniment a fost considerat la acea vreme, ”nunta anului” în Regatul Unit.

Foto: Internet/Capital