Actual

Bona prințului Louis, nelipsită de la toate aniversările copiilor lui Kate și William

Bona prințului Louis, nelipsită de la toate aniversările copiilor lui Kate și William
Foto: Profimedia

Cel mai mic dintre copiii prințului William a împlinit ieri patru ani. Mama lui, potrivit obiceiului, a publicat fotografii cu mezinul familiei.

Sărbătoare la Casa Regală. Prințului Louis a împlinit 4 ani

Louis îi este strănepot Reginei Elisabeta a II-a și al cincilea în ordinea succesiunii la tron, după bunicul Charles, tatăl său William și frații mai mari, George și Charlotte.

Întotdeauna, la aniversările copiilor, a fost prezentă și bona lor, care a început să lucreze pentru familia ducilor de Cambridge când George avea doar șase luni. Aproape face parte din familie pentru că a fost nelipsită de lângă cei trei copii, prințul George, în vârstă de opt ani, prințesa Charlotte, în vârstă de șase ani, și prințul Louis, de patru ani.

William și Kate, ducele și ducesa de Cambridge, se bazează pe bona lor, Maria Teresa Turrion Borrallo, ori de câte ori trebuie să lipsească de acasă, iar micuții o iubesc. Kate Middleon este foarte mulțumită de dădacă și a spus public că este „uimitoare”. În prezent, ea locuiește cu ducii Wiliam și Kate în Palatul Kensington.

Maria este originară din Spania. Ea a urmat cursurile de la Norland College, din Bath, unde bonele sunt învățate totul, de la cum să îngrijească copiii până la educarea acestora.

Colegiu pentru bone, cu pregătire la nivel înalt și cu uniforme Mary Poppins

Colegiu de bone Norland College din Anglia este considerat cel mai bun din lume, datorită și faptului că absolvenții lucrează pentru familii regale și celebrități din întreaga lume.

La început, o bonă care tocmai a terminat școala va primi un salariu anual minim de 42.000 de lire sterline, iar bonele cu mai multă experiență ajung să câștige până la 120.000 de lire sterline pe an. În plus au și avantaje cum ar fi haine și accesorii de lux, călătorii în străinătate și hoteluri confortabile.

„Norland oferă pregătire de clasă mondială celor care aspiră să fie cei mai buni profesioniști în îngrijirea copiilor”, se arată pe site-ul web al colegiului.

Anual, instituția primește 100 de elevi, cu o rată de acceptare de 50%, iar cursul costă 15.000 de lire sterline, studenții fiind recunoscuți după uniformele lor de Mary Poppins. Femeile poartă rochii cu o croială de tip A-line  și mănuși albe, în timp ce bărbații poartă o jachetă maro și pantaloni bej. Pălăriile maro în stil bărbătesc purtate de femei și cravatele bărbaților sunt inscripționate cu un „N” auriu care vine de la „Norland”.