Diverse

Meniu de 3.000 de euro pentru prințul William și Kate. Unde li se servește această masă regească este extrem de interesant

Meniu de 3.000 de euro pentru prințul William și Kate. Unde li se servește această masă regească este extrem de interesant
perfecte.md

Kate Middleton și prințul William sunt vedetele de viță nobilă ale Angliei, plini de carismă, bogați și îndrăgiți de o națiune întreagă au toată lumea la picioare. Chiar și atunci când călătoresc cu avionul au parte de un tratament care întrece și cele mai înalte standarde VIP. Ducii de Cambridge se desfată la aeroport cu un meniu care costă peste 3.000 de lire.

Meniu de 3.000 de euro pentru prințul William și Kate. Unde li se servește această masă regească

Pe lângă mesele sofisiticate, serviciul VIP de pe Aroportul Heathrow mai pune la dispoziție un lounge de lux unde oaspeții pot petrece câteva ore.

Ducii de Cambridge se bucură de meniuri sofisticate, gătite de un bucătar celbreu și șampanie nelimitată pe Aeroportul Heathrow. Aceștia sunt serviți de un majordom personal în timpul serviciului de 2 ore, care costă 3.300 de lire sterline, echivalentul la aproape 4.000 de euro, în locul ascuns din Terminalul 5 de pe Aroportul Heathrow, citează a1.ro.

În ce constă meniul Ducilor de Cambridge

Mesele sunt  generoase, concepute de bucătarul cu stele Michelin Jason Atherton, de pe care nu lipsesc nici produsele tipic britanice „uşoare şi de sezon”., potrivit fotografiilor de pe Instagram

Dintre felurile principale fac parte carnea de pui la grătar cu țelină, dorada condimentată sau biban aburit, potrivit publicației Hello, citată de a1.ro.

La desert, oaspeții pot alege dintr-o serie de dulciuri, cum ar fi produse de patiserie stropite cu miere sau fondue de ciocolată cu fructe proaspete și bezele.

FOTO a1.ro

Priya Malhot, șefa departamentului VIP de pe Heathrow, a declarat anterior pentru Business Insider următoarele:

„Puteți comanda din meniu cât de mult doriți”.

„Poți chiar să comanzi întregul meniu și să mă bei din Dom (Șampanie Perignon) – te rog, fă-o, dar s-ar putea să fiu morocănos”.

În trecut, Prințul William și Kate au fost văzuți în fața luxoasei suită Windsor a aeroportului, alături de Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

De asemenea, potrivit sursei menționate anterior, niciun articol de lux nu este lăsat în afara locului respectiv, deoarece vizitatorii beneficiază de tratament VIP.

De toată lumea, de la șefi de stat până la celebrități de top, se ocupă aproape 100 de angajați

Totodată, un portar cu pălărie și cravată îi întâmpină pe oaspeți la sosire și are grijă ca bagajele să fie transportate în siguranță. Pe lângă aceste servicii, mai sunt incluse un lounge de lux care are un portret al Reginei și opere de artă curatoriate de Tanya Baxter Contemporary. De asemenea, în apartamentul VIP mai există o canapea moale, fotolii de lux, o masă formală, un televizor mare și propria toaletă.

În plus, pasagerii pot opta pentru un om care să meargă în duty free-uri pentru a le achizitiona ce au nevoie și tot la VIP există și o bandă de securitate privată, prin care se pare că se poate „trece în 30 de secunde”, potrivit sursei citate.