Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mesaj pentru salvatori. Codin Maticiuc: „500 de euro pe lună, cât timp coronavirus e prezent”
Showbiz

Mesaj pentru salvatori. Codin Maticiuc: „500 de euro pe lună, cât timp coronavirus e prezent”

Mesaj pentru salvatori. Codin Maticiuc: „500 de euro pe lună, cât timp coronavirus e prezent”

Mesaj pentru salvatori. Codin Maticiuc: „500 de euro pe lună, cât timp coronavirus e prezent”. Dincolo de haștaguri și lozinci, Codin Maticiuc vrea să se implice activ în ajutorarea celor implicați în lupta contra coronavirusului. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Maticiuc și-a oferit ajutorul. Acesta este dispus să dea o mână de ajutor oricând unui copil, unei familii aflată în suferinţă. De data aceasta, în lupta cu coronavirusul, medicii, asistentele, infirmierii sunt expuşi. Aceasta a venit cu o soluţie, cu un ajutor.

Maticiuc este dispus să ofere cazare unui medic sau unei asistente sau familiilor lor. De asemenea, el se va asigura că persoana respectivă va avea echipamentul necesar, se va ocupa personal de achiziţionarea lui. Totodată, el îi va oferi şi 500 de euro pe lună.

„Vă rog dați share la acest mesaj

“Mesaj pentru salvator. Oameni buni, m-am tot gândit cu ce sa ajut. Aş putea să fac următoarele: să mă ocup eu de un doctor sau asistenta aflată în lupta cu coronavirusul din Bucureşti. După cum urmează:

1. apartament la dispoziţie pentru izolarea lui sau (după caz) a familiei lui. Sa păstreze cadrul medical locuinţa care îi este mai la îndemână pentru a ajunge la lucru.

2. ma angajez să cumpăr măşti şi orice echipament ii mai este necesar pentru orice perioada necesară. De câte ori intră în tura de gardă să-mi spună şi eu sa ma intrebuintez. Treaba mea cum fac.

3. 500 de euro pe lună de la mine pentru câte luni e nevoie şi cât timp coronavirus e prezent ca ameninţare. Da, probabil ca la negru, nu ştiu cum îi pot plăti legal. Sa ma aresteze pentru asta… Rog cadrele medicale din Bucureşti care vor să-mi scrie. Voi alege un om lângă care voi rămâne perioada asta. Cum voi alege? Habar n-am.

Cum aleg şi cazurile în care ma implic din miile de cereri de ajutor. Ceva îmi sare în ochi, ghidat de o forţă divină poate. Rog pe acei dintre voi care va permiteţi (băi, barosanilor, va ştiu care sunteţi!) sa puneţi umărul şi sa faceţi la fel. VA ROG pe voi sa daţi share şi sa facem viral asta. Dacă fiecare om care îşi permite susţine un medic în vremurile astea eu zic ca e bine.”, este mesajul lui Codin Maticiuc.