Lifestyle

Mesajul misterios din sticla de pe plajă. Irlandezii au rămas șocați. Au avut nevoie de un translator român

Mesajul misterios din sticla de pe plajă. Irlandezii au rămas șocați. Au avut nevoie de un translator român

Mesajul misterios din sticla de pe plajă. Irlandezii au rămas șocați. Au avut nevoie de un translator român.

Pe o plajă pustie din Irlanda, la o oră de Dublin, a fost găsită o sticlă care s-a dovedit a fi cu totul specială. Pe plaja Arklow South, în sticla din imaginea de mai jos, a fost găsită o scrisoare de dragoste scrisă în limba română.

Conform glasgowlive.co.uk, scrisoarea era datată 21 decembrie și, din două pagini, un singur paragraf era scris în engleză.

Mesajul misterios din sticla de pe plajă. „Seara te iau cu mine în rugăciune”

„Această scrisoare este scrisă în limba română. Dacă o găsiți, vă rog să i-o dați ființei pe care o iubesc. Numele meu este Silviu și iubita mea locuiește în Glasgow, Scoția”, și-a început scrisoarea bărbatul.

Scrisoare de dragoste scrisă în limba română, găsită într-o sticlă pe o plajă din Irlanda! Ce scria și pentru cine era

„Sufletul meu este al tău. Bună, iubito. Nici nu știu cum să exprim în cuvinte emoțiile pe care le simt pentru tine. Pentru tine, draga mea. Sunt atât de fericit că te cunosc și că faci parte din viața mea și dacă ai ști ce liniștit îmi este sufletul, când mă gândesc la tine. Ce mult mi-ar placea să te întâlnesc cu adevărat și să ne împărtășim trăirile frumoase, să luăm cina, să alergăm ținându-ne de mână și să ne îmbrățișăm, privindu-ne în ochi.

Îmi doresc ca tu să fii femeia căreia îi aparțin trup și suflet și nimeni și nimic să nu ne despartă. Îmi doresc ca tu să fii femeia și numai și numai tu să fii aceea căreia să îi spun TE IUBESC. Seara te iau cu mine în rugăciune, zâmbesc și adorm.

Ea nu este indiferentă și pot spune că e o femeie cerebrală, puternică și independentă. Este prietena mea cea dragă de pe Instagram, pe care nu am întâlnit-o niciodată. Ne știm doar din poze”, a mai scris bărbatul.