Lifestyle

Mihaela Bilic: Spune-mi ce/cum mananci ca sa-ti spun cine esti

Mihaela Bilic: Spune-mi ce/cum mananci ca sa-ti spun cine esti

Mihaela Bilic, medic nutritionist, nu ne sugereaza doar sa mancam sanatos, ci ne invata sa ne cunoastem atat pe noi, cat si pe cei din jur, prin intermediul alimentatiei.

Nutritionist: „Spune-mi ce/cum mănânci ca să-ți spun cine ești”

”Francezii au un proverb care spune că nu putem fi prieteni până nu am mâncat odată împreună. Adevărul despre noi îl aflăm din relația cu mâncarea. Cunoști o persoană dincolo de haine, aspect fizic și declarații verbale, atunci când o observi mâncând. De multe ori mă uit la mine și constat amuzată cum mă comport și cat mă trădează mâncarea.

„Vă îndemn și pe voi să folosiți relația cu mâncarea ca să vă cunoașteți mai bine”

Se vede fără urmă de îndoială că sunt impulsivă, pasională, pofticioasă, capricioasă și fără limite. Nici urmă de moderație și echilibru, extremele sunt definiția mea. Iar când vine vorba de asumarea răspunderii nu dau înapoi și nu mă ascund, îmi plătesc “păcatele” fără să clipesc. Așa că vă îndemn și pe voi să folosiți relația cu mâncarea ca să vă cunoașteți mai bine. Și să-i cunoașteți și pe ceilalți. Pentru că în fața unei farfurii cu mâncare suntem adevărați, reali, autentici, fără mască”, a scris medicul nutritionist Mihaela Bilic pe pagina sa de Instagram.