Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mihaela Rădulescu, sfaturi pentru fiul său: „E persoana cu care să vrei să fii în carantină?”
Showbiz

Mihaela Rădulescu, sfaturi pentru fiul său: „E persoana cu care să vrei să fii în carantină?”

Mihaela Rădulescu, sfaturi pentru fiul său: „E persoana cu care să vrei să fii în carantină?”

Mihaela Rădulescu, sfaturi pentru fiul său: „E persoana cu care să vrei să fii în carantină?” Vedeta TV a publicat o scrisoare deschisă pe contul său de Facebook. Ea își sfătuiește fiul cum să-și găsească, în viitor, iubita ideală. Perioada de carantină din cauza pandemiei mondiale de coronavirus pare că a inspirat-o pe Mihaela în a găsi un set de reguli, cu totul nou, în ceea ce privește găsirea iubitei ideale pentru fiul său, Ayan, acum în vârstă de 15 ani.

„ Tu si toți cei care se vor căsători de-acum înainte, nu vă mai gândiți la… “împreună la bine și la rău, până când moartea ne va despărți“, e prea neclar conceptul. Totul s-a schimbat și … știi cum ți-am spus mereu – partea cea mai bună a oricărui shit e că înveți ceva din el”, a mărturisit vedeta.

„Te rog să treci la next level şi să te gândeşti doar dacă e persoana cu care vrei să fii în carantină, când o (mai) fi… Fă un test de compatibilitate, înainte să cumperi inelul. Împrumută 2-3 copii pentru vreo 2-3 săptămâni şi închideţi-vă într-o casă modestă, eventual la bloc.

Dacă reuşiţi împreună să aveţi grijă de copii, fără bonă, să gătiţi zilnic, de 3 ori pe zi, să spălați vase, rufe, călcaţi, faceţi curăţenie fără menajeră, dacă ea ştie să rămână frumoasă fără manichiuristă, coafeză sau orice ajutor din afară, dacă la sfârşitul zilei mai sunteţi în stare de vorbit, alintat, sărutat, sex sau jocuri de cabană, zilnic şi după câteva săptămâni în cea mai strictă carantină, şi dacă amândoi mai vreţi să vă petreceţi şi restul vieţii împreună, testul a meritat. Dacă nu, mai caută”, au fost sfaturile Mihaelei Rădulescu pentru fiul său, Ayan.