Diverse

Minoră de 16 ani înjunghiată de o altă fată în sectorul 1. Motivul atacului: gelozia, bat-o vina!

Minoră de 16 ani înjunghiată de o altă fată în sectorul 1. Motivul atacului: gelozia, bat-o vina!

Nici nu a început bine școala și primul incident grav a avut loc în capitala României. Două eleve s-au luat la ceartă din cauza unui băiat pe care nu-l puteau ”împărți”, conflictul a escaladat și de la vorbe grele până la înjunghierea care a avut loc în plină stradă a fost doar un pas, un singur pas.

Minoră de 16 ani înjunghiată de o altă fată în sectorul 1. Motivul atacului: gelozia, bat-o vina!

Un incident grav a avut loc după prima zi de școală, luni, în apropierea unui liceu din Bucureștii Noi. Două minore s-au luat la ceartă în plină stradă din cauza unui băiat, conflictul excaladând până într-acolo încât una dintre fete a înjunghiat-o pe cealaltă cu un cuțit în picior.

Martorii au alertat imediat 112, iar la fața locului s-a prezentat, în scurtă vreme, un echipaj de poliție, care a acordat victimei primul ajutor pana la sosirea ambulanței.

Ulterior, tânăra fată, minoră, înjunghiată a fost transportată de urgență la Spitalul Grigore Alexandrescu, pentru a primi îngrijirile medicale necesare. Aceasta este acum în stare stabilă, cooperantă și în afara oricărui pericol.

Cealalta minoră de 16 ani a fost găsită de către polițiști, pentru că părăsise între timp locul incidentului și este în acest moment audiată, la Secția 5 de Poliție București. Se fac cercetări pe cazul dat cu încadrarea juridică: infracțiune de lovire și alte violențe.

Oamenii legii au ajuns repede la fața locului și i-au acordat primul ajutor elevei, după care aceasta a fost transportată cu ambulanța la spital. Din informațiile colegilor se pare că eleva de 16 ani din Bucuresti a fost înjunghiată de colega ei imediat după ce s-a încheiat festivitatea de deschidere a noului an școlar.

La data de 05.09.2022, polițiști din cadrul Poliției Capitalei-Secția 5 s-au autosesizat cu privire la faptul că, în urma unui conflict spontan, o minoră, în vârstă de 16 ani, a fost înjunghiată cu un obiect înțepător/tăietor, în zona piciorului, de către o altă minoră, de aceeași vârstă, în timp ce se aflau pe o stradă din Sectorul 1.

Polițiștii au acordat primul ajutor victimei, iar ulterior aceasta a fost transportată, de un echipaj medical, la o unitate spitalicească, în stare conștientă, cooperantă, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

La scurt timp, a fost identificată și depistată tânăra bănuită de săvârșirea faptei, care se află în custodia poliției. Polițiștii Secției 5 continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, se arată în comunicatul DGPMB.