Info Actual > Showbiz > Mircea Badea, comentarii la adresa Simonei Halep. Cum o descrie pe campioană
Showbiz

Mircea Badea, comentarii la adresa Simonei Halep. Cum o descrie pe campioană

Mircea Badea, comentarii la adresa Simonei Halep. Cum o descrie pe campioană

De curând, Mircea Badea s-a întâlnit în trafic cu Simona Halep și, atent la detalii și critic, a făcut mai multe comentarii despre acestea în emisiunea sa de la Radio Zu, relatează Antena3.

Atunci când Badea s-a intersectat în trafic cu Simona Halep, aceasta era la volanul celui mai recent bolid achiziționat, un Aston Martin DBX. Modelul DBX este primul SUV din istoria companiei britanice și are o valoare de peste 300.000 de euro.

Simona Halep este o pasionată de astfel de mașini puternice și chiar deține o colecție de lux. Recent, Ion Țiriac, pasionat la rândul lui și un mare colecționar de mașini extrem de scumpe, a dezvăluit  că Simona a păstrat toate mașinile Porsche pe care le-a primit de la organizatorii turneelor de tenis. Se pare că câteva dintre acestea sunt ținute de sportivă în muzeul personal.

Iar Mircea Badea a vorbit despre asta în felul său incisiv:

„Ideea e că n-a vândut niciuna (n.r. – despre mașinile câștigate de Simona la turneele de tenis)! Adică le-a primit „cado”, dar nu le-a valorificat, le-a ținut! Dar eu când am văzut-o prin oraș, zilele trecute, era cu Aston Martin. Și Aston Martin și-a lansat SUV-ul de curând! Nu și l-a lansat de multicel.

Ea mai întâi se îmbracă și după aia zice: „Ia stai, mă, puțin! Cu ce mașină merg azi?”. Poate de asta avea… Totuși, culoarea de la Aston Martin, eu nici nu știam că fac ăia, era vișinie! Cu toată dragostea, vișinie? Adică… îhh!”, a povestit Mircea Badea, la Radio ZU.

Mașini de lux ale Simonei Halep

Garajul Simonei Halep conține mașini cu o valoare totală care depășește cu mult o jumătate de milion de euro. Pe lângă bolizii marca Porsche, campioana mai deține și un Range Rover S și trei Mercedesuri: GLE 450 AMG, CLS AMG și GLE 43 4MATIC Coupe AMG, informează Playsport.

Nu demult, Simona a intrat și în posesia unui Aston Martin DBX, primul SUV din istoria companiei britanice, care are o valoare estimată de 300.000 de euro, mașină cu care face senzație pe șoselele României.