Info Actual > Showbiz > Momente critice pentru un celebru artist român. Se zbate între viață și moarte
Showbiz

Momente critice pentru un celebru artist român. Se zbate între viață și moarte

Momente critice pentru un celebru artist român. Se zbate între viață și moarte

Un celebru artist din românia se zbate între viață și moarte. Este vorba despre Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, care a ajuns la Terapie Intensivă în stare gravă, după ce s-a infectat cu COVID-19. Medicii sunt rezervați cu privire la starea lui de sănătate. Anunțul privind internarea lui Adi Bărar a fost făcut de colegii săi de trupă.

Potrivit ultimelor informații, chitaristul este în stare gravă, dar stabilă. Manegerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara a vorbit despre starea sa de sănătate.

„Chitaristul în vârstă de 61 de ani este în stare gravă, dar stabilă, susțin medicii. „Artistul Adi Bărar a fost internat in data de 23 feb 2021, acum două zile, venind prin serviciul UPU direct pe secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara. Starea lui este critică, dar stabilă. El a fost depistat cu COVID. Are comorbidități importante putem spune că starea lui este stabilă acum, el nu este totuși în afara oricărui pericol’, a precizat Raul Pătrașcu, manager Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, potrivit spynews.ro.

Starea artistului de sănătate este mai fragilă

Din informațiile oferite, organismul artistului este foarte slăbit. Medicii spun că mai are și alte comorbidități, printre care și ciroză hepatică.

Anunț privind internarea lui Adi Bărar a fost făcut de colegii săi de trupă. Aceștia sunt îngrijorați de starea de sănătate a colegului lor de trupă și speră să treacă cu bine și peste acest lucru.

„Azi, ziua de joi, îl găsește pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijorați pentru situația în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă decât ne-am fi putut închipui, obișnuiți fiind cu un Adi cu o constituție fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect și decență din partea tuturor. Mulțumim! Vă vom ține la curent!”, este mesajul postat pe rețeaua de socializare.