Info Actual > Showbiz > Momente cumplite pentru trupa Cargo! A fost diagnosticat cu COVID-19 și este în stare GRAVĂ
Showbiz

Momente cumplite pentru trupa Cargo! A fost diagnosticat cu COVID-19 și este în stare GRAVĂ

Momente cumplite pentru trupa Cargo! A fost diagnosticat cu COVID-19 și este în stare GRAVĂ

Momente cumplite pentru trupa Cargo! A fost diagnosticat cu COVID-19 și este în stare GRAVĂ. Din păcate este vorba despre Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo.

Fondatorul formației Cargo, Adi Bărar, este internat la secția de Terapie Intensivă la Spitalul Județean din Timișoara. Anunțul a fost făcut de trupa rock pe pagina lor oficială de Facebook.

Potrivit anunțului, chitaristul Adi Bărar este în stare gravă, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

Toate gândurile noastre sunt acum alături de el

Momente cumplite pentru trupa Cargo!„Azi, ziua de joi, îl găsește pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijorați pentru situația în care se află! Starea lui de sănătate, este mai fragilă dacât ne-am fi putut închipui, obișnuiți fiind cu un Adi cu o constituție fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată că trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect și decentă din partea tuturor. Mulțumim! Va vom ține la curent!“, este mesajul postat pe pagina de Facebook a trupei Cargo.

Chitaristul trupei Cargo a fost diagnosticat cu COVID 19 se află în stare critică, fiind intubat, potrivit presei locale. Bărar, în vârstă de 61 de ani, se află sub supravegherea medicilor de două zile, după ce a fost testat pozitiv.