Info Actual > Showbiz > Momente tensionante pentru Andreea Esca! Eram, soțul său, suspectat de construire ilegală
Showbiz

Momente tensionante pentru Andreea Esca! Eram, soțul său, suspectat de construire ilegală

Momente tensionante pentru Andreea Esca! Eram, soțul său, suspectat de construire ilegală

Momente tensionante pentru Andreea Esca!  Soțul Andreei Esca, Alexandre Eram, este suspectat de unii consilieri locali de construire ilegală. Primarul din Porumbacu s-a ferit să vorbească despre construcţia ilegală de pe respectivul teren.

Cererea trimisă de Alexandre Eram, om de afaceri şi soţul Andreei Esca, către Consiliul Local Porumbacu a stârnit panică în localitate. Soțul celebrei jurnaliste de la Pro TV cere consilierilor să îi vândă sau să îi închirieze 2.500 de mp “aflaţi în incinta proprietăţii” sale din satul Porumbacu de Sus, judeţul Sibiu.

Momente tensionante pentru Andreea Esca!

Cererea a stârnit reacţia unor consilieri, nedumeriţi de faptul că Eram deţine în împrejmuirea proprietăţii 2.500 de mp care de fapt sunt domeniu public. Mai mult un consilier a afirmat că a fost la faţa locului şi pe terenul cu pricina există deja o construcţie. Astfel de construcţii private pe domeniul public sunt ilegale, dar situaţii similare există în multe comune din ţară.

Primarul comunei Porumbacu s-a ferit să vorbească despre construcţia ilegală

Primarul comunei Porumbacu, Georgeta Posa a informat consilierii că ea doreşte să investigheze situaţia cadastrală din acte a terenului, dar şi la faţa locului, iar la următoarea şedinţă de consiliu local va informa despre situaţia reală. Totuşi Posa s-a ferit să vorbească despre construcţia ilegală de pe respectivul teren şi a spus doar că dacă este o construcţie va cere consilierilor o soluţie pentru vânzarea sau închirierea terenului respectiv. Altfel spus, primarul a anunţat în şedinţă publică dispoziţia de a închide ochii la construcţia posibil ilegală pe terenul statului.

Consilierii nu sunt de acord cu vânzarea sau închirierea celor 2.500 de mp, iar ei au decis să amâne cererea lui Alexandre Eram. În aceast context,  primarul Posa Georgeta este singura care va lămuri situaţia juridică şi de facto din teren.

Potrivit unul consilier local, care a dorit să îşi păstreze anonimatul, terenul în cauză este situat în incinta unde Eram şi Esca au mai multe case tradiţionale pe care le închiriază turiştilor, potrivit  sibiuindependent.ro.