Info Actual

Info Actual > Showbiz > Monica Gabor, apel disperat pe Facebook. Se oferă și recompensă
Showbiz

Monica Gabor, apel disperat pe Facebook. Se oferă și recompensă

Monica Gabor, apel disperat pe Facebook. Se oferă și recompensă. Fosta doamnă Columbeanu a făcut un gest impresionant. Aceasta a sărit în ajutorul prietenei sale, Diana Iacob.

Soția  milionarului Mr. Pink speră că situația neplăcută în care se află amica ei va avea un final fericit. Deși se află la mii de kilometri, Monica Gabor nu a pregetat să sară în ajutorul Dianei. Aceasta a publicat pe pagina sa de Facebook un anunț de ajutor.

Ce s-a întâmplat, de fapt?

Diana Iacob, una dintre prietenele sale din România, și-a pierdut pisica. Evenimentul nefericit s-a petrecut în urmă cu o săptămână. Portocală, micuța felină, a dispărut în zona Lagunei Albastre din Corbeanca în dimineața zilei de 30 aprilie. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor, deocamdată, nu a fost găsită.

Ea și soțul său au căutat-o în fiecare zi prin Corbeanca și au decis să ofere o recompensă de 500 de euro persoanei care le va aduce “copilașul” cu blăniță acasă.

În ajutorul Dianei Iacob a sărit, deasemenea, și sora Monicăi, Ramona Gabor. Aceasta a scris următorul mesaj pe pagina sa oficială de Facebook: „Pisica prietenei mele s-a pierdut… haideți să o găsim! Please share… este ca și copilul ei ❤️”.

Monica Gabor a făcut apel la apropiații și fanii săi din România, cărora le-a cerut să distribuie postarea prietenei sale care și-a pierdut felina © Facebook

Monica Gabor, apel disperat pe Facebook. Recompensă de 500 de euro!