Info Actual > Social > Monica Pop: Invenții şi exagerări. E strigător la cer!
Social

Monica Pop: Invenții şi exagerări. E strigător la cer!

Monica Pop: Invenții şi exagerări. E strigător la cer!

Joi, medicul Monica Pop critică dur autoritățile care emit ordine după consultări cu “specialişti” fără a realiza că în ţară sunt medici cu experienţă şi oameni care ştiu adevărul.

Monica Pop a postat un mesaj pe o rețea de socializare în care și-a arătat revolta în legătură cu înmormântările persoanelor care au fost infectate cu coronavirus. Medicul susține că decidenții țării iau măsuri şi emit ordine fără să câcnească.

Invenții şi exagerări. E strigător la cer!

„Invenții şi exagerări. Până când?! Se bazează pe lipsa de informație şi pe naivitatea oamenilor!

Unii din decidenți uită ca mai sunt şi medici în tara asta, şi oameni care gândesc şi care știu ! S-a întâmplat vreodată ca vreun deces de gripă (epidemii întregi, repetate anual), de rujeolă, varicela etc, boli cu un mare grad de contagiozitate, persoana care s-a stins sa fie pusa fără haine, în saci?!

Fără slujba, gropari, fără măcar apropiații lor, alături?! Ei știu sigur, din moment ce spun mereu ca se consfătuiesc cu “specialiști”, că nu e nici un pericol! E strigător la cer!

Sunt oameni sau hiene cei care dau asemenea ordine?! Dar cei care le executa fără sa crâcnească?! Dar cei care le știu si nu le schimbă”, a conchis medicul Monica Pop pe Facebook.

O fiică îşi preia mama de la morgă dezbrăcată, băgată într-un sac și aruncată într-un sicriu

O femeie susține că cei de la Diprecția de Sănătăte Publică ar fi scris undeva pe o hârtie că de fapt mama ei ar avea COVID-19.

„Nu ne lăsați o îmbrăcăm, să o ducem la biserică creștinește. Cu poliția ( cei de la pompele funebre au semnat un act că se vor duce sicriul direct la cimitir) o ducem la groapă. Uitați, cum l-a îmbrăcat să își recunoască mama. Dacă ar fi avut COVID-19 îl îmbrăca așa” se întreabă îndurerată femeia.

„Unde trăim? Unde e religia noastră?”

Distribuiți lume bună, să vadă, că o să ajungem toţi să ne bage așa. Dezbrăcată în sac o bagă. Uitați câtă lume este aici, toată lumea așteaptă să își ia morții în sac fără haine, fără nimic.

O traumă pentru noi! A luat coșciugul, nu o îmbracă nu mă lasă să intru. Aș fi intrat să vedeți în ce hal o bagă. Unde trăim? Unde e religia noastră?

Noi avem scris negativ că nu a avut COVID și a scris după aceea cu pixul. Nu vrea să o ducă în biserică oameni buni, nu o lasă în biserică! Cu ce a greșit? Când noi avem scris negativ că nu a avut COVID și a scris după aceea jos pe o hârtiuță cu pixul din mână.

Un om care a avut o funcție, un om cu onoare în orașul Târgoviște, uitați cum i-a băgat hainele peste ea. O pune ca spânzurații”, strigă femeia in lacrimi, potrivit Antena 3.