Actual

Moțiunea de cenzură va fi votată luni. Replica dură a președintelui Iohannis. „Eu nu îmi doresc să treacă”

Moțiunea de cenzură va fi votată luni. Replica dură a președintelui Iohannis. „Eu nu îmi doresc să treacă”

Moțiunea de cenzură va fi votată luni. Replica dură a președintelui Iohannis. „Eu nu îmi doresc să treacă”.

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a anunţat că moţiunea se votează pe 31 august. Moțiunea de cenzură depusă de PSD, semnată de 205 parlamentari, a fost citită săptămâna trecută, joi, în plenul Parlamentului.

„Moțiunea de cenzură se va vota luni – 31 august! Guvernul Orban trebuie să plece!!!”, a transmis Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.
Replica președintelui Iohannis a venit imediat. Acesta consideră că această moțiune este „o bătaie de joc din partea PSD şi eu nu îmi doresc să treacă”.

„Această moţiune este prima de la Revoluţie care se depune într-o sesiune extraordinară. Este o bătaie de joc din partea PSD şi eu nu îmi doresc să treacă. Suntem în pandemie, suntem în criză economică şi oricum avem alegeri peste câteva săptămâni, la începutul lui decembrie. Ce rost are o moţiune în aceste condiţii?

Chiar nu cred că PSD îşi imaginează sau îşi doreşte să preia guvernarea. Cred că îşi doresc pur şi simplu să arunce ţara în aer. Asta mi se pare grav. Sper să existe suficientă înţelepciune în Parlament ca să nu treacă această moţiune, total neavenită, izvorâtă din cinismul pesedist”, a declarat Klaus Iohannis.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *