Diverse

Musk a anunțat data relansării Twitter Blue și ziua în care conturile vechi verificate își pierd marcajul albastru

Musk a anunțat data relansării Twitter Blue și ziua în care conturile vechi verificate își pierd marcajul albastru
Infoactual

Elon Musk a anunțat data relansării Twitter Blue și data la care conturile verificate vechi își pierd marcajul albastru – dacă nu îndeplinesc o condiție. Care este aceasta, în cele ce urmează.

Musk a anunțat data relansării Twitter Blue și ziua în care conturile verificate vechi își pierd marcajul albastru

Elon Musk a anunțat data relansării Twitter Blue și data la care conturile verificate vechi își pierd marcajul albastru, dacă nu plătesc opt dolari pe lună.

Noul CEO al platformei de socializare a anunțat vestea pe Twitter (desigur) că relansarea serviciului de verificare Twitter Blue, care va oferi automat abonaților o bifă albastră, va avea loc marți, 29 noiembrie 2022.

Acest lucru vine după ce Musk a spus inițial că acesta va reveni până la „sfârșitul săptămânii viitoare”. El a mai precizat că motivul întârzierii este acela de a se asigura că sistemul este „solid ca o stâncă”.

”Nu este nevoie de un răspuns: amânarea relansării Blue Verified până pe 29 noiembrie pentru a ne asigura că este solidă ca piatra”.

În acest context, un internaut l-a întrebat direct pe Musk dacă vor dispărea marcajele moștenite – cei care au obținut o bifă în vechiul sistem – pentru cei care nu sunt funcționari corporativi sau guvernamentali.

Musk a răspuns: „Toate semnele de control neplătite din moștenirea Blue vor fi eliminate în câteva luni”.

Când a fost întrebat dacă noul logo „oficial” va fi folosit pentru persoane precum celebritățile, Musk a răspuns: „Nu, nu: „Greu de spus cine este celebru & cine nu este. Posibilitatea de a sorta în funcție de numărul de urmăritori & nepermiterea de a se face intenționat că sunt imitații rezolvă probabil acest lucru.”

Decizia controversată a lui Musk de a oferi abonaților plătiți o bifă albastră verificată a divizat opiniile, mulți fiind de părere că aceasta va crește riscul de profiluri verificate false.

Din punct de vedere istoric, doar anumite profiluri pot solicita autentificarea, cum ar fi politicienii, companiile, jurnaliștii și personalitățile notabile.

Printre cei mai vehemenți critici ai săi se numără scriitorul Stephen King, care s-a angajat într-o dispută de tip du-te-vino, tot pe Twitter, cu fondatorul Space X.

Un alt urmăritor l-a întrebat pe Mush dacă Twitter le va permite oamenilor să-și schimbe numele după ce se verifică. Iar răspunsului lui Musk a fost acesta: „Odată cu [noua] versiune, schimbarea numelui verificat va duce la pierderea mărcii de verificare până când numele este confirmat de Twitter pentru a respecta Termenii de serviciu.”