Diverse

Noi amănunte înfiorătoare ies la iveală: Alina, obligată de soț să facă videochat, își implora clienții să o ajute

Noi amănunte înfiorătoare ies la iveală: Alina, obligată de soț să facă videochat, își implora clienții să o ajute

Granița dintre bine și rău este aproape invizibilă în ziua de azi. Cine fixează echilibrul și cum delimităm cele două noțiuni abstracte în viața cotidiană, greu de spus. Orgolii, ego, mândrie. ”Dacă lăsăm un pic din eu, vom face loc lui Dumnezeu”. Dar pentru unii este imposibil, cum se vede în înfiorătoarea poveste a tinerei Alina din Iași, mamă a unui frumos copil, traumat deja de un tată al cărui comportament este de domeniul groazei și al fanteziei.

Noi amănunte înfiorătoare ies la iveală: Alina, obligată de soț să facă videochat, își implora clienții să o ajute

Amintim că Alina, o mamă în vârstă de 28 de ani, originară din Iași, a murit în luna martie din cauza bătăilor crunte primite mai bine de șase ani de soțul ei, pentru că nu mai câștiga atât de bine din videochat. După cum se știe deja, Alina îşi câştiga banii din videochat, iar soţul îi urmărea îndeaproape activitatea și o scăpa foarte rar din priviri.

Bărbatul și el din Iaşi a fost prins în Italia și seara trecută, individul a fost adus în ţară, şi a ajuns astăzi în arest. Interesantă este și povestea lui. După moartea Alinei a reușit să se fufileze de lege și să scape nepedepsit.

Soţul a fost audiat atunci, la moartea tinerei fete și mame, însă înainte de a se lua o decizie împotriva lui, el a reușit să fugit din ţară, cu tot cu copil. A fost dat în urmărire internaţională şi a fost prins acum, după ce jumătate de an a stat bine mersi, în Italia.

Mărturii cutremurătoare ies la suprafață

Tânara le arăta până şi clienţilor ororile la care era supusă și îi ruga să o salveze.

”Te rog, spune-mi, Jack. Vrei să mă ajuţi sau nu? Te implor. Ajută-mă să ajungă la închisoare”, este doar unul dintre mesajele Alinei pentru clienții săi, conform Observator. Disperată, tânăra le-a arătat chiar clienţilor imaginile în care soţul o abuza pentru că nu era mulţumit de câţi bani face.

”Toată lumea se întreabă de ce nu a fugit. Nu a fugit pentru că gunoiul ăsta i-a spus că dacă vei pleca de la mine te omor şi pe tine, şi copilul. Avea o curea, un lanţ. O plimba cu lanţul prin casă. Nu este omor, este tortură cu decesul victimei” a povestit și o rudă a Alinei.

În luna martie a acestui an, fata a ajuns la spital, iar medicii nu au mai putut să o salveze. Ultima bătaie primită i-a fost fatală. S-a stins ca o lumânare, încet, încet și culmea ironiei, nimeni nu a observat și nimeni nu a ajutat.

 

Foto: Captura TV Antena 3