Actual Diverse

Tânăra de 16 ani a acceptat să vorbească despre imaginile nefirești cu ea și tatăl său

Tânăra de 16 ani a acceptat să vorbească despre imaginile nefirești cu ea și tatăl său
Twitter

Gesturi care au scandalizat lumea sportului! Câștigătoarea unui meci de tenis, Sara Bejlek (16 ani) a sărbătorit într-un mod ciudat victoria alături de tatăl și antrenorul său.

Jucătoarea din Cehia, numărul 209 WTA, a fost atinsă pe fund atât de tatăl său, cât și de antrenor. Mai mult de atât, Sara Bejlek și tatăl ei s-au sărutat pe gură. Imaginile au stârnit revoltă și mii de reacții pe rețelele sociale. Totul s-a petrecul la finalul partidei jucate împotriva lui Heather Watson (30 de ani, 137 WTA), scor 3-6, 6-4, 7-5.

Sara Bejlek a acceptat să rupă tăcerea în presa din țara natală abia la câteva zile de la acest episod.

„Am văzut imaginile, bineînțeles. A fost o reacție spontană din partea întregii echipe. Ne-am bucurat! Pentru unii poate părea neconvenabil sau inconfortabil, dar eu am discutat deja subiectul cu cei din echipă. Nu se va mai repeta așa ceva. În niciun caz nu a avut de suferit relația mea cu tata. Tata este tata și așa va fi mereu. Îmi cunosc antrenorul de când aveam 8 ani. El îmi face masaj, el mă bandajează. Dacă se întâmpla ceva similar în Cehia, nimeni nu ar fi făcut un caz din asta. Dar, suntem în America și toată lumea comentează. Dar, cum am mai spus, am discutat și nu se va mai întâmpla așa ceva.”, a declarat Sara Bejlek.

Ce scrie presa internațională

Imaginile nefirești cu Sara Bejlek și tatăl ei au stârnit mii de reacții pe rețelele sociale. Presa internațională a scris și ea pe marginea acestui subiect.

„Atingerile din filmare au surprins lumea tenisului. Fanii de pe social media au răbufnit. Calificarea pe tabloul principal de la US Open a fost umbrită de momentele de la final. Tatăl și antrenorul ei au atins-o pe fund în timpul îmbrățișării. Ulterior, tânăra a plecat zâmbind și salutând fanii. Clipul a ajuns viral pe Twitter.”, scriu australienii de la news.com.au.

„Sara Bejlek și îmbrățișările care i-au reviltat pe fani. După victoria din ultimul tur al calificărilor, o îmbrățișare mai expansivă dintre sportivă, tatăl și antrenorul ei a stârnit controverse. După ce a învins-o pe Heather Watson, tânăra și-a îmbrățișat prelungit tatăl, care a sărutat-o pe gură. În imagini se observă cu atât tatăl ei, cât și antrenorul, o ating pe fund.”, au scris italienii de la ubitennis.com.

„Imaginile sărbătorii cu tatăl, antrenorul și jucătoarea de tenis provoacă indignare. Unele imagini care au devenit virale și care o implică pe jucătoarea de tenis Sara Bejlek au stârnit indignare pe rețelele sociale, pentru că felul în care tatăl și antrenorul sportivei au reacționat este considerat total nepotrivit. Atât tatăl, cât și antrenorul, o îmbrățișează și pun mâna pe fesele sportivei, lucru care a stârnit indignare”, notează us.marca.com.

„E mai mult decât nepotrivit. În timp ce imaginile curg, totul de vine din ce în ce mai rău.’ Fanii au izbucnit după gesturile tatălui în timp ce sărbătorea cu fiica sa de 16 ani, Sara Bejlek, calificarea pe tabloul principal la US Open. Clipul face ravagii pe rețelele sociale, după gesturile total nepotrivite făcute de tatăl sportivei.”, au spus jurnaliștii de la sportskeeda.com.