Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Nostradamus, previziuni sumbre pentru 2021! Urmează evenimente care îți dau fiori
Ezoteric

Nostradamus, previziuni sumbre pentru 2021! Urmează evenimente care îți dau fiori

Nostradamus, previziuni sumbre pentru 2021! Urmează evenimente care îți dau fiori

Preveziuni sumbre pentru 2021! Urmează evenimente care îți dau fiori! Profețiile lui Nostradamus pentru anul 2021 au fost descifrate de experți. Cipuri în creiere, dar și ce se va întâmpla cu omenirea după COVID-19.

Profețiile lui Nostradamus pentru 2021

Celebrul „profet” francez al secolului al XVI-lea este cel care a „văzut”, între altele, Revoluția de la 1789, cele două războaie mondiale, asasinarea președintelui american J.F. Kennedy ori atacurile de la 11 septembrie 2001.

Cipuri în creierul soldaților?!

Una dintre previziunile despre care a vorbit Nostradamus este implementarea cipurilor în creier.

”Noua lume va fi condusă de armată / Aproape izolat până aproape de țărm / Ajutor din partea elitei milaneze care se luptă / Ducele și-a lipsit ochii la Milano într-o cușcă de fier”. Această este teoria care are ca suport această fază celor care împărtășesc concepția căruia vaccinul va servi la implantarea unui cip cu ajutorul căruia putem fi monitorizați. Deși este un mesaj greu de descifrat, se acreditează ideea că un cip va fi implantat în creierul soldaților. Unii consideră că s-ar putea referi la COVID-19 în sine sau la orice dezastru natura, iat alții susțin că deși este un mesaj greu de descifrat și cu multiple interptări există posibilitatea să se refere la un simplu deces important sau la o apocalipsă.

COVID-19 a creat o criză economică majoră care pentru mulți va fi dificil de depășit. Sosirea unei foamete mondiale poate fi interpretată, deși se poate referi și la un război sau la orice altă mare criză și nu este difici să credem această predicție a lui Nostradamus: ”După o mare angoasă pentru omenire, se pregătește una mai mare. Marele motor reînnoiește veacurile: ploaie, sânge, lapte, foame, oțel și ciumă”

O furtună solară

Astrologul prezice și o furtună solară, inclusiv schimbări climatice care fac deja ravagii pe Pământ cu topirea gheții de la poli: ”Vom vedea cum apa crește și pământul cade sub ea”. „Puțini tineri: pentru început, pe jumătate morți. Murind din răutate, el îi va face pe ceilalți să strălucească și vor apărea mari rele într-un loc exaltat. Conceptele triste vor veni să le facă rău fiecăruia. Liturghie pentru a reuși. Părinți și mame morți de durere infinită, femeile în doliu, monstruosul pestilențial: Cel Mare să nu mai fie, întreaga lume să se termine”, este o altă scriere a sa, potrivit Cancan.