Lifestyle

Nu poți dormi? Iată ce trebuie să consumi pentru…

Nu poți dormi? Iată ce trebuie să consumi pentru…

Nu poți dormi? Iată ce trebuie să consumi pentru…Lidia Fecioru, bioenergoterapeut a dezvăluit ce trebuie să consumi pentru un somn liniștit.

„Se ia tinctura de propolis si se pun douazeci de picaturi in jumatate de pahar de lapte. Se bea seara, inainte de culcare. Este pentru a ne pune la punct pancreasul si tot ce inseamna tractul digestiv. De asemenea, e foarte bun pentru somn, pentru odihna. Daca suportam mai greu laptele, il putem pune in orice ceai”, a explicat Lidia Fecioru.

Propolisul are proprietăți antivirale, antiinfecțioase, antiinflamatorii și dezinfectante. Acesta acționează și prin stimularea factorilor imunologici specifici și nonspecifici, producând o rezistență sporită a organismului în fața bolii.

Tinctura de propolis poate fi folosită chiar şi pentru copii de 3 ani, în doze de câte două picături administrate de trei ori pe zi. La adulţi, doza este, în medie, de o picătură pe kilogram corp, pe zi. Se poate administra amestecat cu miere, în cure de trei luni, potrivit doctorulzilei.ro.