Lifestyle

Nu se aștepta la asta! Dorian Popa, dezamăgire cruntă. „Eu pun punctul pe I”

Nu se aștepta la asta! Dorian Popa, dezamăgire cruntă. „Eu pun punctul pe I”

Nu se aștepta la asta! Dorian Popa, dezamăgire cruntă. „Eu pun punctul pe I”.

Cu toate că e o fire optimistă și mereu cu zâmbetul pe buze, Dorian Popa trece printr-o perioadă mai puțin plăcută. Acesta s-a arătat dezamăgit de cei mai mulți dintre prietenii săi.

Acesta a avut o colaborare cu Abi Talent, iar piesa lor se află încă de la lansare pe locul 1 în Trending. Ei bine, unul dintre motivele de supărare ale artistului este acela că prietenii nu au distribuit-o.

„Nu vreau să creadă oamenii că sunt ipocrit, eu pun punctul pe I. Nu puteam să nu menționez aceste lucruri, pentru că nu de puține ori îmi sună telefonul să-mi ceară să pun un Swipe Up. Liviu Teodorescu a fost singurul care a pus Swipe Up la piesa cu Abi”, a spus Dorian Popa.

Dezamăgire cruntă! Celebrul vlogger a precizat că relația lui cu Selly a avut de suferit. Acesta speră ca, în viitor, după o mai bună comunicare, cei doi să redevină prieteni.

„Eu pe Selly îl apreciez pentru maturitatea lui. Important în viață, știu eu de la Doamne Doamne, este să iertăm și să le dăm oamenilor a doua șansă. Pentru că oamenii greșesc.

În momentul în care am vorbit cu Selly despre colaborarea cu Abi, i-am spus că eu cu Abi mi-am reglat conturile. Și eu am înțeles ce-am greșit și ce-am permis să se întâmple în show-ul meu care l-a jignit în mod direct și l-a făcut să îndrepte spre mine o avalanșă.

Abi a înțeles unde a forțat prea mult. Am avut discuții și în alte părți despre colaborarea mea cu Abi, am întrebat dacă deranjează și n-am primit niciun răspuns. Ulterior, am înțeles că a deranjat. Nu este problema mea”, a mai spus Popa.