Actual Showbiz

Nunta miliardarului Alan Howard cu bucătăreasa Caroline a deranjat sătenii. Ce au făcut aceștia

Nunta miliardarului Alan Howard cu bucătăreasa Caroline a deranjat sătenii. Ce au făcut aceștia

Au vrut o nuntă ca-n povești. Și de ce nu ar fi avut dacă rețeta este completă – bani, mireasă tânără – și un sat întreg la dispoziție, în locația aleasă, pentru petrecerea de nuntă. Numai că sătenii s-au arătat deranjați vizibil de gălăgia nuntașilor. Ce au făcut aceștia cu nemulțumirea lor, vom afla mai târziu, în materialul ce urmează.

Nunta miliardarului Alan Howard cu bucătăreasa Caroline Byron a deranjat sătenii. Ce au făcut aceștia

Un miliardar britanic, Alan Howard, de 59 de ani, s-a căsătorit cu bucătăreasa Caroline Byron, în vârstă de 33 de ani, într-o nuntă fastuoasă, unde a fost invitată să cânte și vestita Lady Gaga.

Despre Caroline Byron, presa internațională știe doar că a fost bucătăreasă, înainte de a cunoaște iubirea vieții ei, pe miliardarul Alan Howard. Este mai tânără decât el, dar în toate imaginile unde apar cei doi se vede că sunt, cu adevărat, fericiți, împreună.

Fotografiile sunt inaccesibile, din motive de intimitate, precum și alte condiții, evidente, ale miliardarilor. Galeria poate fi vizualizată în amplul reportaj al Mirror.

În imagine, dreapta Caroline Byron, acum Howard. Skylar Pinchal și Caroline Byron
©Matteo Prandoni BFA.com

În weekend, Caroline Byron și Alan Howard au făcut schimb de jurăminte, în cadrul unei ceremonii oficiale la Villa Olmo din Como, Italia.

Numai florile de la nunta uimitoare de la Lacul Como ar fi costat 500.000 de lire sterline. Cheltuielile totale s-au ridicat la peste 10 milioane de lire sterline.

Sute de invitați au participat la această nuntă, care a avut loc într-un peisaj de vis, pe malul lacului Como din Italia. Pregătirile au durat și ele câteva zile.

Amenajarea spațiului, acea agitație du-te vino, i-a deranjat vizibil pe oamenii locului. Apoi, însăși petrecerea le-a dat bătăi de cap, sătenilor. Aglomerație de mașini care trebuiau parcate, gălăgia și chiar vâltoarea evenimentului i-a făcut pe localnici să se plângă jurnaliștilor că sunt nemulțumiți de evenimentul, care le perturbă liniștea cotidiană.

Cireașa de pe tort, adică cea mai mare supărare, aceștia au cunoscut-o în ziua în care tinerii căsătoriți au cerut să fie închisă complet zona. Înainte de ziua lor cea mare, nunta propriu-zisă, localitatea a fost complet închisă, ceea ce i-a deranjat, cel mai tare, pe localnici.

Proaspăt căsătoriții au trecut, însă, cu vederea criticile și au organizat o petrecere de zile mari. Unii dintre săteni au trecut de partea petrecerii, s-au bucurat și ei de evenimentul unic, în timp ce alții au rămas îmbufnați și până astăzi.

Gaga le-a cântat serenade

Cei doi s-au căsătorit, oficial, cu acte în regulă, în primele zile ale pandemiei în 2020, dar au putut să facă nunta abia acum, nu de alta, dar să fie un eveniment de neuitat. Aceasta a fost o nuntă cu specific italian, dar Lady Gaga a reușit să le cânte inclusiv serenade.

Miliardarul a dorit foarte mult să-i cânte inegalabila Gaga, pentru că este un fan împătimit și devotat. Pentru Lady Gaga, miliardarul a scos din buzunar câteva milioane de lire sterline, pentru a cânta la nuntă, dar a meritat. Petrecerea s-a încheiat cu un fastuos foc de artificii.

Ce se știe despre miliardarul mire

Howard are patru copii cu fosta sa soție Sabine, de care a divorțat în 2015. Caroline i-a devenit soție legală în timpul pandemiei și tot în această perioadă ea i-a ”dăruit” miliardarului și primul copil.

Alan Howard este cunoscut ca fiind administrator de fonduri speculative și co-fondator al Brevan Howard Asset Management LLP. Alan a apărut pe o listă Forbes, a primilor 40 de manageri de fonduri speculative, publicată în februarie 2013. De asemenea, el a fost clasat pe locul 53 în lista bogată din Sunday Times din Marea Britanie 2014.

Foto: wstpost.com (deschidere)/comoanditslake.com (villaolmo)/twitter