Actual Diverse

Gigi Becali a deschis hotel la malul Mării. L-a cumpărat ca să salveze un miliardar condamnat

Gigi Becali a deschis hotel la malul Mării. L-a cumpărat ca să salveze un miliardar condamnat

O perioadă de timp a trecut prin renovare. Dar aceasta s-a finalizat exact acum când sezonul estival este în plină acțiune.

Gigi Becali a deschis hotelul de la malul Mării, a cărui nume este reprezentativ pentru familie

Banii sunt ai lui Gigi Becali, dar hotelul a fost renovat de Teodora Becali, fiica omului de afaceri, și soțul acesteia, Mihai Mincu. Și cum altfel putea să se numească dacă nu ”Becali Hotel Venus. Proprietatea este a familiei, dar camerele pot fi închiriate de oricine.

Finanțatorul de la FCSB a plătit 6.8 milioane de euro pentru hotelul pe care Ioan Niculae l-a cumpărat în 2013. Acest obiectiv a fost scos la licitație în 2019, iar Gigi Becali nu a stat mult pe gânduri și a achiziționat hotelul ‘Inter Venus’ din stațiunea Venus, pe care l-a renovat în acest an.

Însuși Gigi Becali a vorbit despre achiziția făcută, arătându-se dispus să i-l vândă înapoi lui Ioan Niculae, fostul proprietar, în schimbul unei sume corecte de bani.

L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră, l-am luat pentru că era omul la pușcărie și să nu-i ia altul hotelul. Mă gândesc dacă să i-l vând. Dacă mă înțeleg cu el, dacă îmi dă banii să și câștig ceva, i-l dau înapoi omului. Când vine omul de la pușcărie, îi spun am dat atâția bani, dă-mi atât ca să câștig și eu bani și dacă vrei, ia-l. Dacă nu vrea, ținem hotelul și gata”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu, pentru Economica.net.

Hotelul are 70 de camere duble, iar 54 dintre ele sunt clasificate la 5 stele, în timp ce 16 sunt la 4 stele. De asemenea, la hotel mai există și 10 camere de tip family, precum și 12 apartamente.

Fostul hotel Inter se va deschide în iunie sub denumirea Becali Hotels și va fi catalogat la 5 stele. Am făcut puține modificări la exterior, la plajă, la șezlonguri. De la anul ne propunem să facem și schimbări la interior. Deocamdată vrem să vedem cum ne descurcăm cu acest hotel, iar pe viitor, dacă ne acomodăm cu o astfel de afacere, vom analiza și varianta extinderii pe acest segment. Nu avem încă o gândire în acest sens. S-a ivit oportunitatea de a cumpăra acest hotel de la Interagro și vrem să îl facem funcțional. Sunt clienți ai hotelului care vin aici în fiecare an. Hotelul arată foarte bine. Mare lucru nu ai ce să schimbi nici în interior, din punct de vedere al mobilierului“, anunța, anterior, pentru Profit.ro, Mihai Mincu.

Prețurile pot fi vizualizate pe booking.com. De exemplu, o cameră dublă costă 680 de lei pe noapte, în luna iunie. Prețurile cresc în funcție de perioadă și pot ajunge la 800-900 de lei pentru o cameră dublă pe noapte.

Foto: gsp (deschidere)/Facebook pagina oficială Hotel și Booking (interior)