Showbiz

O cunoscută actriță a fost părăsită de iubitul mai mic cu 22 de ani. Cine e vedeta care îl iubește acum

O cunoscută actriță a fost părăsită de iubitul mai mic cu 22 de ani. Cine e vedeta care îl iubește acum
Foto: Theo Rose si Anghel Damian/ cancan.ro

Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, vedeta de la Antena 1, e devastat de când a aflat că a fost înșelat de femeia cu care a făcut un cuplu ani buni. În brațele cui stă acum Theo Rose.

Lumea showbizz-ului e în șoc de când Theo Rose a fost prinsă sărutându-se cu un alt bărbat. Între cântăreață și nepotul lui nea Mărin nu mai e cale de întoarcere.

O cunoscută actriță a fost părăsită de iubitul mai mic cu 22 de ani. Cine e vedeta care îl iubește acum

Theo Rose și Alex Leonte au făcut un cuplu iubit de toată lumea, iar fanii așteptau cu nerăbdare momentul în care cei doi vor ajunge în fața altarului. Dar… n-a fost să fie, iar cei doi și-au spus adio. Nimeni nu știe de ce s-a ajuns în această situație, însă în acest moment frumoasa cântăreață e îndrăgostită lulea de actorul Anghel Damian. Vedeta a recunoscut totul, la scurt timp după ce jurnaliștii de la Cancan au dat imagini cu ea și Anghel în tandrețuri.

„Ne-am despărțit în primul rând pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea”

„Lucrurile astea erau știute de mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine, doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu mai degrabă, și să trec eu prin ele și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit și a urmat chestia asta. (…) Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta.

Ne-am despărțit în primul rând pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea. L-am pus în temă cu tot ce se întâmplă, pentru că noi am zis că o să vorbim deschis și o să ne fim alături unul altuia. Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și de deschisă cu Alex, el vă poate confirma asta. (…) Abia aștept să vă spun toată povestea, o să vă placă să auziți întregul fir al poveștii! (…)”, a scris Theo Rose pe contul său de Instagram.

Anghel Damian a fost într-o lungă relație cu actrița și regizoarea Lia Bugnar

Înainte să intre într-o relație cu Theo Rose, Anghel Damian a trăit o poveste de dragoste cu actrița și regizoarea Lia Bugnar, mai mare decât el cu 22 de ani.

Lia Bugnar a avut o relație de lungă durată cu mai tânărul regizor Anghel Damian. Cei doi au fost împreună vreme de 8 ani, iar vestea că Anghel formează acum un cuplu cu Theo Rose i-a luat prin surprindere pe mulți din lumea artistică.

După ce Anghel și Theo și-au asumat public relația de iubire fiindcă au apărut poze cu ei în media, Lia Bugnar a fost contactată de un jurnalist de la fanatik.ro pentru o reacție. Vedeta a făcut o declarație acidă și a pus lucrurile la punct.

„Nu e genul meu de lectură și nici nu va începe să fie de acum încolo. Eu nu sunt protagonistă a nimic, nici măcar nu știu despre ce vorbiți.  În al doilea rând înțeleg că este dintr-o zonă de cancan… Scuze, am goluri mari în cultură, dar de golul de cultură cancan nu mi-e rușine. Eu nu am făcut nicio declarație ever privind viața personală. Dacă dumneavostră îmi arătați interviuri în care povestesc despre viața personală, eu le mănânc. Chiar nu simt nevoia să știe lumea, nu am nicio treabă cu genul ăsta de situație…”, a declarat actrița Lia Bugnar.

Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare al unui serial în care joacă și Theo Rose

Frumoasa Theo Rose și-a întâlnit marea iubire pe platoul de filmare pentru serialul „Clanul”, unde el este regizor, iar ea, actriță. De altfel, cu ceva timp în urmă, Anghel Damian a povestit cât de talentată este Theo, precizând că a fost o adevărată revelație.

„Ea nu a luat rolul pentru că este Theo Rose, a fost cea mai bună actriță pe acel personaj. A fost o revelație. Evident, nu o știi din perspectiva asta, o știi din perspectivă publică, e o cântăreață arhicunoscută, mereu în trend, dar nu știi ce capacități actoricești are. Le intuiești. Pur și simplu a fost o surpriză. Adică sunt actrițe tinere care joacă și teatru și film, dar nu au fost la nivelul ei”, a declarat Anghel Damian pentru Ego.