Diverse

Mamele din lumea întreagă trebuie să afle asta. O femeie din SUA, la un pas să-și piardă copilul, iar motivul este  incredibil

Mamele din lumea întreagă trebuie să afle asta. O femeie din SUA, la un pas să-și piardă copilul, iar motivul este  incredibil

Mama unui copil de doi anișori, o femeie din coasta nord-vestică a SUA a mers la medic cu fiul său, suspectându-l de o maladie cruntă. Medicul a liniștit-o, dar i-a spus un lucru pe care puține sunt femeile care îl știu: prea mult lapte le distruge sănătatea copiilor.

Potrivit informațiilor oferite de Insider, femeia credea că micuțul ei ar putea suferi de leucemie, de aceea a mers urgent cu copilul la medic. Doctorul i-a dat cea mai bună veste, afirmând că moștenitorul nu are această boală, în schimb suferă de o formă gravă de anemie.

A consumat prea mult lapte de vacă

Totul a început când femeia a fost la un control cu copilul, iar medicul s-a speriat când a văzut cât de palid e micuțul Johnny. Analizele au scos la iveală faptul că nivelul de hemoglobină era între 4,5 și 5,6, în timp ce intervalul normal pentru un copil de doi ani este între 10,9 și 15. Situația era foarte delicată, mai ales că inima lui Johnny a dezvoltat și un murmur cardiac. Copilul nu avea nimic atât de grav cât să-i fatal, iar acest lucru s-a întâmplat din cauza consumului a prea mult lapte de vacă.

Copilul a primit prima transfuzie de fier

Imediat copilul a primit o transfuzie de fier, iar peste o săptămână încă una, plus și alte suplimente cu fier. De unde s-a ajuns în această situație? După ce micuțul a împlinit un an, a început să bea un litru de lapte pe zi, nu 500 ml cât ar fi fost normal, iar calciul conținut de acesta i-a suprimat fierul.

Copilul era tot timpul anxios și avea mereu crize, ceea ce i-a speriat îngrozitor pe părinți. „Ne vedem copiii în fiecare zi, dar cei care îi văd mai rar, cum ar fi un medic sau o rudă, pot observa schimbări fizice îngrijorătoare la micuții noștri”, a scris Laura Donovan, mama băiatului.

După o lună și jumătate de tratament, a devenit alt copil

O lună și jumătate de tratament a fost nevoie pentru ca Johnny să se schimbe radical, spre marea bucurie a familiei. „Toată lumea din viața noastră a observat o îmbunătățire imediată a dispoziției sale.  Acum are dorința și energia să mănânce, zâmbește tuturor celor pe care îi vede și se trezește vorbind cu plăcere cu animalele sale de pluș”. „Pentru prima dată în scurta lui viață, simt că în sfârșit îl cunosc pe adevăratul Johnny”, a mai spus fericita mamă.