Lifestyle

O rață a ajutat la descoperirea unei crime comise în 2020

O rață a ajutat la descoperirea unei crime comise în 2020

Animalele ne uimesc câteodată cu ceea ce fac. O întâmplare deosebită a uimit niște polițiști din America și comunitatea dintr-o localitate de unde dispăruse o femeie.

O rață a ajutat la descoperirea unei crime comise în 2020

Polițiștii americani au fost ajutați într-un caz tragic de crimă de un agent foarte special. Ofițerii au declarat că, în urmă cu două săptămâni, au descoperit cadavrul unei femei de 92 de ani, dispărută din 2020, într-o casă din Candler, Carolina de Nord.

Descoperirea s-a produs și datorită unui animăluț care a găsit trupul femeii dispărute de doi ani. De fapt, o rață de curte i-a condus pe anchetatori la cadavru, iar găsirea acestuia a dus la descoperirea unei omucideri a cărei victimă a fost bătrâna.

„Rața a fugit sub casă și, în timp ce ofițerii au urmărit-o, au dat peste locul unde se afla bătrâna Nellie Sullivan”, a declarat Mark Walker, sergentul biroului șerifului din comitatul Buncombe, citat de ABC 13 . El a adăugat: „Dacă aș putea da aceastei rațe o medalie, aș face-o”.

Polițiștii au descoperit și criminalii

După ce cadavrul a fost recuperat de autorități, nu le-a luat mult timp să-i rețină pe suspecți. Angela Wamsley și Mark Barnes au fost arestați și acuzați de crimă. Poliția a dezvăluit că victima era bunica Angelei Wamsley.

Potrivit anchetatorilor, Nellie Sullivan nu a fost ucisă acolo unde i-a fost găsit cadavrul. Trupul ar fi fost mutat și apoi ascuns sub casa celor doi suspecți.

Potrivit sergentului Mark Walker, cei doi l-au ucis pe pensionar pentru a-i primi banii de ajutor social și de pensie. După dispariția ei, cuplul a continuat chiar să-i cumpere medicamentele eliberate pe bază de rețetă, pentru a dovedi că era încă în viață.

Analize suplimentare, inclusiv expertiza antropologică, urmează să fie efectuate în viitorul apropiat pentru a ști când a murit victima și cum a fost ucisă.

„În loc să primească îngrijirea de care avea nevoie de la cei care ar trebui să o iubească cel mai mult, ea a primit exact opusul, în cel mai rău mod posibil”, a spus polițistul Walker.